Evenimentul Zilei > International > Comuniștii chinezi au împânzit Marea Britanie! Documentul secret zguduie politica
Comuniștii chinezi au împânzit Marea Britanie! Documentul secret zguduie politica

Comuniștii chinezi au împânzit Marea Britanie! Documentul secret zguduie politica

“Partidul e-n toate. E-n cele ce sunt / Și-n cele ce mâine vor râde la soare”. Memorabilele “versuri” ale lui George Lesnea sunt cât se poate de actuale în Marea Britanie. Nu e vorba, însă, de laburiști sau conservatori, ci de ... Partidul Comunist Chinez, după cum demonstrează un document secret al organizației din Shanghai a PCC.

Un document intern al Partidului Comunist Chinez a declanșat un uragan în Marea Britanie. Totul a început în septembrie, când un dizident din China care a trimis, prin intermediul aplicației criptate Telegram, o bază de date către Alianța interparlamentară care se ocupă de activitățile Chinei, o organizație care reunește peste 150 de deputați și senatorii din întreaga lume.


Profeția cruntă a musulmanilor despre a doua venire a Lui Hristos. “Va sparge Crucea”


Era vorba de o listă cu aproape 2 milioane de oameni care în 2016 făceau parte din organizația din Shanghai a Partidului Comunist Chinez.  Pe lângă numele membrilor, baza de date conținea informații despre locul și data nașterii și, în unele cazuri, adrese și numere de telefon. Soarta dizidentului care transmis lista nu este cunoscută, dar jurnaliștii britanici nu exclud varianta ca acesta să fi fost executat dacă a fost prins.

Cum o asemenea ocazie nu se ivește prea des, autoritățile britanice au început să facă verificări. pe baza listei Așa au aflat că Partidul Comunist Chinez s-a infiltrat în aproape toate domeniile de activitate din Marea Britanie, de la consulate și universități, până la companii multinaționale de renume mondial precum AstraZeneca, Rolls Royce, HSBC și Jaguar Land Rover, scrie The Mail on Sunday. Mai  mult, academicieni chinezi din universitățile britanice au activat în universități britanice, în domenii potențial sensibile de cercetare, inclusiv inginerie aerospațială și chimie.

Acești oameni pot servi fie Regatul Unit, fie Partidul Comunist Chinez

Ziariștii britanici recunosc că apartenența tuturor acestora oameni la Partidul Comunist Chinez nu înseamnă neapărat că ei fac spionaj. Totuși, nu se poate nega faptul că au depus un jurământ solemn să „păzească secretele partidului, să fie loiali Partidului, să lucreze din greu, să lupte pentru comunism de-a lungul întregii vieți … și să nu trădeze niciodată Partidul”.


Avertismentul șocant al Israelului: Vine “iarna cibernetică”! E ca un atac nuclear


Printre comuniștii chinezi infiltrați în structurile britanice se numără un înalt oficial de  la consulatul britanic din Shanghai. Analiza a scos la iveală, de asemenea, că peste 600 de membri ai partidului au lucrat la băncile britanice HSBC și Standard Chartered în 2016. Și firmele care lucrează în industria de apărare, inclusiv Airbus, Boeing și Rolls-Royce, au angajat sute de membri ai partidului, analiza a arătat

“Această investigație demonstrează că membrii Partidului Comunist Chinez sunt acum răspândiți pe tot globul, membrii lucrând pentru unele dintre cele mai importante corporații multinaționale din lume, instituții academice și propriile noastre servicii diplomatice.

Guvernul trebuie să expulzeze și să îndepărteze orice membru al Partidului Comunist de la consulatele noastre din China. Acești oameni pot servi fie Regatul Unit, fie Partidul Comunist Chinez.”, a declarat Iain Duncan Smith, fostul lider al Partidului Conservator.

Val de proteste în SUA. „Trâmbițele Ierihonului” sună adunarea armatei lui Trump