Evenimentul Zilei > Monden > CNA l-a făcut KO pe Gâdea! „Videochatista cu sparanghel”, pagubă pentru trustul Intact
CNA l-a făcut KO pe Gâdea! „Videochatista cu sparanghel”, pagubă pentru trustul Intact

CNA l-a făcut KO pe Gâdea! „Videochatista cu sparanghel”, pagubă pentru trustul Intact

Emisiunile electorale moderate de Mihai Gâdea au adus postului de televiziune Antena 3 niște amenzi usturătoare.

CNA a sancționat Antena 3 după mai multe nereguli la emisiunile electorale moderate de Mihai Gâdea.

Care au fost emisiunile „țintite” de CNA.

Prima abatere s-a produs în emisiunea în care Dana Budeanu a oferit primul interviu televizat. În discuția cu Mihai Gâdea, Dana Budeanu a utilizat un limbaj licențios. A doua abatere a fost sesizată în emisiunea în care a fost „atacată” Clotide Armand, candidata USR Plus la Primăria Sectorului 1.

Codruța Cervea și Oana Lovin au „contribuit” la amenda pe care a primit-o Antena 3. În emisiunea la care au participat, Oana Lovin l-a făcut praf pe Nicușor Dan, iar Codruța Cervea i-a făcut campanie Gabrielei Firea.

Potrivit Pagina de Media, pentru postul Antena 3 CNA a propus două amenzi: una de 15.000 de lei de la Dorina Rusu, membrul CNA cel mai vocal în acest caz, și una de 7.500 de lei din partea lui Radu Herjeu. În cele din urmă, Antena 3 a fost amendată cu 7.500 de lei.

Dorina Rusu, membru CNA: „Astea nu sunt emisiunii, sunt execuții!”

Dorina Rusu a lansat un atac devastator la adresa postului de televiziune.Ce a declarat membrul CNA, în ședința Consiliului Național al Audiovizualului:

„Niște acuzații de bandă. E clar de la cap la coadă că este o facătură. Vreau să spun că am citit informații despre toate lucrurile, pentru că eram curioasă și din ce am văzut, nimic nu e adevărat. Nimic nu este prezentat așa cum este în realitate și este prezentat ca bomba zilei. Astea nu sunt emisiuni, astea sunt execuții! Codruța Cerva vorbește despre Firea, fără ca emisiunea să fie marcată și se face campanie. Pe tot parcursul acestui fragment pe care l-am vizionat, atitudinea moderatorului nu este echilibrată. Articolul 66 se aplică din plin aici. Pe de altă parte, cred că și în cazul lui Clotide Armand, este greu să te duci într-o emisiune în momentul în care acolo se urmărește executarea ta. Codruța Cerva, Mugur Ciuvică, toți oamenii din studio au vorbit într-un singur sens. Toți au făcut acuzații, au fost convinși că tot ce se vorbește acolo este adevărat, deci acea emisiunea, ca și cele care au urmat cu Nicușor Dan a fost o execuție. Cred că n-ar trebui să fie așa.”, spune Pagina de Media.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: