Reguli ca la corporație la primăria lui Clotilde Armand. Angajații vor folosi cartele de pontaj

Reguli ca la corporație la primăria lui Clotilde Armand. Angajații vor folosi cartele de pontaj Sursa

Primarul sectorului 1 a avertizat funcționarii instituției pe care o conduce că, dacă nu își fac treaba, rămân fără salarii.

Primarul Clotilde Armand a anunţat că, de miercuri, funcţionarii instituţiei şi din subordonate care nu folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi.

Clotilde Armand: "Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă"

"Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie... sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu ştiu cum i-a obişnuit fosta administraţie, însă vă spun ferm că eu nu voi tolera aşa ceva. De astăzi, toţi funcţionarii primăriei şi din subordonate care nu-şi folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi. E simplu: eşti plătit cât munceşti. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice şi să ne comunice situaţia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Adio program scurt vinerea

De asemenea, politiciana USR ea a precizat că regulamentul intern va fi schimbat. Astfel  ziua de vineri nu va mai avea program doar până la ora 14,00, ci până la 16,00, cum e normal. Decizia primarului sectorului 1 vine să compenseze, potrivit propriilor declarații, faptul că alți functionari muncesc până seara pentru a ciompensa starea de relaxare a colegilor lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Să ştiţi că există şi altfel de angajaţi. Sunt funcţionari care stau până seara şi muncesc în locul celor absenţi. Iar frustrarea este imensă atunci când unul munceşte şi zece privesc cu dispreţ la el", a adăugat Clotilde Armand.

De la instalarea în funcție,  după alegerile locale din septembrie, politiciana  a avertizat că va lua o serie de măsuri drastice pentru a eficientiza activitatea primăriei celui mai bogat sector al Capitalei.

Citește și Exclusiv. Clotilde Armand a obținut ce a vrut fostele ferme regale. ADP a fost deposedat de proprietate cu sprijin politic