Evenimentul Zilei > Monden > Ciprian Marica aruncă bomba! A plătit o armată de avocați! Ce o așteaptă pe amantă
Ciprian Marica aruncă bomba! A plătit o armată de avocați! Ce o așteaptă pe amantă

Ciprian Marica aruncă bomba! A plătit o armată de avocați! Ce o așteaptă pe amantă

La scurt timp după ce mai multe imagini compromițătoare cu Marica au ajuns în spațiul public, fostul atacant a luat o decizie radicală.

Ciprian Marica o va da în judecată pe Ana Munteanu, femeia cu care a fost prins în camera de hotel.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, au dezvăluit surse apropiate fotbalistului, potrivt impact.ro.

Fostul fotbalist Ciprian Marica a găsit explicația faptului că au apărut, abia acum, imagini din vara anului trecut, atunci când a fost surprins, într-o cameră de hotel din Cluj, alături de nora fostului șef de la Transgaz.

La scurt timp după apariția pe piață a video-ului de la Cluj, Ciprian Marica s-ar fi confesat apropiaților. Ex-atacantul Naționalei le-ar fi spus prietenilor că episodul în care a fost surprins cu Ana Munteanu reprezintă o înscenare, iar apariția clipului video la aproximativ un an distanță nu-i deloc întâmplătoare.

Filmarea ar fi avut ca scop discreditarea marelui sportiv. „Mi-au înscenat totul”, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: