Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre TRECUTUL EXTREMIST a lui Cioloș. Un apropiat al fostului PREMIER a MĂRTURISIT. „Nu știu de ce NEAGĂ”
DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre TRECUTUL EXTREMIST a lui Cioloș. Un apropiat al fostului PREMIER a MĂRTURISIT. „Nu știu de ce NEAGĂ”

DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre TRECUTUL EXTREMIST a lui Cioloș. Un apropiat al fostului PREMIER a MĂRTURISIT. „Nu știu de ce NEAGĂ”

După ce Dacian Cioloș a negat că a fost membru în alte partide politice în afară de PLUS, marți, la Antena 3, Gheorghe Funar a declarat că fostul premier a a fost membru al PUNR și ni îi este clar de acesta nu recunoaște asta.

„Începând cu anii 1990, când eu am fost ales președinte al partidului (…), PUNR s-a bucurat de o foarte mare încredere. (…) Dacian Cioloș mi-a fost student, când eram prodecan la Facultății de Horticultură. El a fost liderul studenților din anul lui de studiu. Am colaborat foarte bine cu el. După studenție a venit la mine și mi-a spus că este șomer și mi-a zis să-l ajut să lucreze undeva. A doua zi l-am angajat la Primăria Cluj-Napoca. (…) Marea majoritatea a intelectualității din acea perioadă au făcut parte din Vatra Românească și PUNR, care era brațul politic al dreptei românești. Din câte îmi amintesc, Dacian Cioloș a fost unul dintre tinerii care s-a remarcat și a fost ales de către colegii lui în structurile de conducere la Vatra Românească și PUNR. Nu știu de ce acum neagă participarea lui la PUNR. Eu mă mândresc că am fost printre fondatori și am activat și în Vatra Românească, și în PUNR”, a spus Funar la Antena3.