Chelsea, remiza cu o echipa din liga a patra

Chelsea, remiza cu o echipa din liga a patra

Echipa Wycombe Wanderers s-a dovedit a fi o nuca tare pentru Chelsea Londra, in prima mansa din semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Formatia din League Two (echivalentul diviziei a 4-a) si campioana Angliei au remizat, scor 1-1, in meciul disputat miercuri seara, pe stadionul "Adams Park", golurile fiind marcate de galezul Jermaine Easter (77), respectiv englezul Wayne Bridge (36). Returul se va disputa pe 23 ianuarie.

"Megastarurile de milioane de la Chelsea au fost trantite la pamant de ucigasii de giganti", a scris cotidianul "Daily Mirror", precizand ca printre victimele formatiei din Wycombe s-au numarat Charlton si Fulham.

De la "albastri" au lipsit capitanul John Terry, Ricardo Carvalho, Khalid Boulahrouz, Arjen Robben si Andrei Sevcenko, toti fiind accidentati. Lipsa de jucatori de calitate l-a facut pe antrenorul Jose Mourinho sa se revolte.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am cerut sa fie cumparati anumiti jucatori, dar nu este vina mea ca nimeni nu va fi transferat. Nu este clubul meu. Eu sunt doar manager", a izbucnit portughezul. 

Cotidianul "The Independent" a constatat: "Chelsea a aratat ca o echipa care are nevoie disperata de intariri". "The Sun" a precizat ca ghanezul Michael Essien a fost "maturat" de Easter, care a marcat in toate cele sase meciuri jucate pana acum in Cupa Ligii.

Chelsea a inceput meciul cu jucatori a caror valoare totala se ridica la 180 de milioane de euro, in timp ce Wycombe are un singur fotbalist pe care a dat bani, Jermaine Easter, luat cu 120.000 de euro de la Stockport. Ceilalti fotbalisti sunt imprumutati sau au venit liberi de contract.

Zvon

Juande Ramos, in locul lui Mourinho?

De cateva saptamani, presa engleza face speculatii pe tema unei posibile demiteri a lui Jose Mourinho, iar cotidianul italian "La Gazzetta dello Sport" a pus paie pe foc.

Jurnalul din Cizma a anuntat ca portughezul va fi inlocuit cu spaniolul Juande Ramos, antrenorul formatiei FC Sevilla, adversara Stelei in "16"-mile de finala ale Cupei UEFA.

Ca si Chelsea, FC Sevilla a fost tinuta in sah de o echipa din divizia a treia. Detinatoarea Cupei UEFA a remizat, scor 0-0, in meciul cu Rayo Vallecano, disputat miercuri, in deplasare, in prima mansa din optimile de finala ale Cupei Spaniei.