Evenimentul Zilei > Monden > Celebrul Horațiu Mălăele a șocat din nou! I-a trecut glonțul pe la ureche. Mesajul transmis de celebrul actor
Celebrul Horațiu Mălăele a șocat din nou! I-a trecut glonțul pe la ureche. Mesajul transmis de celebrul actor

Celebrul Horațiu Mălăele a șocat din nou! I-a trecut glonțul pe la ureche. Mesajul transmis de celebrul actor

După ce a fost infectat cu noul coronavirus, celebrul Horațiu Mălăele s-a vindecat și a urcat din nou pe scenă, în cadrul unui spectacol unde distanțarea socială a fost cuvântul de ordine!

În urmă cu o lună de zile, Horațiu Mălăele a fost infectat cu noul coronavirus și s-a autoizolat pentru o perioadă mai mare de 14 zile. Vestea că Mălăele este infectat s-a aflat chiar în ziua în care trebuia să joacă într-o nouă piesă de teatru alături de Ion Caramitru, care trebuia să aibă loc la un festival de cultură de la Iași. Din acest motiv, piesa de teatru care trebuia să se desfășoare și în Parcul Coloanei Infinitului din Târgiu Jiu a fost amânată, până la vindecarea actorului și pentru ca alți artiști să nu fie infectați.

Spectacolul a fost reprogramat și a avut loc sâmbătă seara, tot la Târgu Jiu, dar nu lângă Coloana Infinitului a genialului sculptor Constantin Brâncuși, ci la Sala Sporturilor din oraș. Înainte de spectacol a avut loc și o expoziție de caricaturi și grafică, pentru a marca 50 de ani de pasiune pentru această artă a actorului Horațiu Mălăele. „Să iubiţi, să iubiţi şi să iubiţi, vă urez o viaţă lungă şi bună”, a spus artistul publicului.

Cosmin Brehuța, directorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” a declarat că este foarte fericit că acest spectacol a putut avea loc, chiar și în condiții de pandemie. „A fost greu pentru că nu ştiam care va fi evoluţia şi cu ajutorul lui Dumnezeu lucrurile au intrat pe un făgaş normal. S-a depăşit situaţia critică şi iată ne putem bucura în această seară de un spectacol”.

Mulțumiri pentru medici și prieteni

După ce s-a vindecat de Covid 19, Mălăele a scris un mesaj pe pagina lui de facebook, care a fost ”atașat” la o grafică făcută de actor. ”Reverență grafică post-covid, făcută doctorilor pentru zbatere, prietenilor pentru întreținere, neprietenilor pentru reținere și dușmanilor pentru abținere”, a scris Mălăele.

Aşa cum este ştiut, Horaţiu Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei de coronavirus. Acesta s-a numărat printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”. În respectiva campanie au mai fost implicate nume foarte cunoscute din domenii variate, precum Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

Valentin-Horaţiu Mălăele are 68 de ani şi în afară de profesia de actor, este cunoscut şi pentru activităţile desfăşurate ca regizor, caricaturist şi scriitor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: