Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai cunoscută prezentatoare din România a recunoscut! A suferit ani de zile în tăcere! Era la un pas să își piardă vederea
Cea mai cunoscută prezentatoare din România a recunoscut! A suferit ani de zile în tăcere! Era la un pas să își piardă vederea

Cea mai cunoscută prezentatoare din România a recunoscut! A suferit ani de zile în tăcere! Era la un pas să își piardă vederea

Andreea Esca este una dintre cele mai admirate și longevive prezentatoare de televiziune. Aceasta are o carieră de succes, dar foarte puțini oameni stiu că suferă de o boală îngrozitoare. A fost nevoită să facă multe sacrificii pentru meseria ei.

Andreea Esca are o carieră de succes de mai bine de 15 ani și este una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare din televiziune. Vedeta a mărturisit că a fost supusă multor chinuri pentru a avea o imagine de invidiat. Aceasta suferă de miopie și poartă lentile de contact, iar în timpul liber folosește ochelari de vedere.

Andreea Esca suferă de ani de zile

Andreea Esca a fost nevoită să își cumpere lentile de contact. Meseria pe care o are nu i-a permis să poarte ochelari de vedere în fața telespectatorilor.

Din 1995, Andreea Esca a fost prezentă zi de zi la televizor, dar telespectatorii nu au bănuit că aceasta suferă de miopie și poartă lentile de contact. Aceasta a fost nevoită să renunțe la ochelarii de vedere și să îi poarte doar în timpul liber.

Vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că iubește ochelarii de vedere și că și-a dorit să poarte o pereche și înainte să aibă probleme de sănătate.

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de Instagram.

Șefii i-au pus condiții

Andreea Esca a povestit că șefii televiziunii au obligat-o să își angajeze un șofer și un bodyguard. Vedeta a declarat că nu a fost încântată de decizia acestora, dar nu putut face nimic în privința asta.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc…Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a mărturisit Andreea Esca, potrivit Cancan.