Evenimentul Zilei > Social > Cea mai bună miere pentru ficat. „Este verificat de mine, e miraculoasă.”
Cea mai bună miere pentru ficat. „Este verificat de mine, e miraculoasă.”

Cea mai bună miere pentru ficat. „Este verificat de mine, e miraculoasă.”

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit care este cea mai bună miere pentru cei care au avut hepatită și încă au virusul activ. Ea a explicat și cum trebuie administrată.

Specialiștii au dezvăluit ce miere pot să consume cei care au avut hepatită și încă au virusul activ sau cei care au alte probleme la ficat. Ei au explicat și cum se obţine acest aliment, dar și cum trebuie administrat pentru a vedea rezultate.

Mierea de doveac se obţine în felul următor:

Se curăţă bine, bine doveacul şi se umple cu zahăr. Se lasă într-un vas mare, până când se înmoaie coaja. Coaja dovleacului trebuie să devină moale, moale.

Nu se mestecă în dovleac, ci se răstoarnă când coaja e gata. E aur pentru ficat. Se poate lua cu lingura din interior cât vrem. Nu există o doză anume.

Această miere de dovleac este bună pentru cei care au avut hepatită şi încă au virusul activ. Totodată, mierea de dovleac este bună şi pentru cei care au probleme cu fierea. Chiar şi pentru cei care au avut transfuzii”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Beneficiile neștiute ale mierii de albine. Consumând zilnic „arde grăsimea corporală chiar și atunci când dormi”
Sursa: arhiva EVZ

Un alt aliment cu beneficii pentru sănătate

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit și care este leguma ieftină cu cele mai multe beneficii pentru sănătate. Este vorba despre ceapă. Ea ucide infecțiile și este un tratament natural pentru mai multe afecțiuni.

Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare. Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche. Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie. Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon.

Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa”, a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.