Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă la vila de lux din Brazilia unde-și petrece Dragnea vacanțele. Mișcări dubioase și mesaje ciudate
Ce se întâmplă la vila de lux din Brazilia unde-și petrece Dragnea vacanțele. Mișcări dubioase și mesaje ciudate

Ce se întâmplă la vila de lux din Brazilia unde-și petrece Dragnea vacanțele. Mișcări dubioase și mesaje ciudate

Situație nefericită pentru fostul lider social-democrat Liviu Dragnea. Vila de lux în care își petrecea concediile alături de iubita sa, Irina Tănase, a fost vandalizată.

Abia ieșit de după gratii, Liviu Dragnea se confruntă cu noi probleme. Infractorii au vandalizat vila de lux din Fortaleza, Brazilia, despre care se crede că îi aparține fostului lider social-democrat. Suspectați sunt câțiva tineri, care pe gardurile și poarta reședinței de 750.000 de dolari au mâzgălit tot felul de figuri, scrie Wowbiz.

Irina Tănase şi Liviu Dragnea, mai fericiți ca niciodată. O nouă imagine cu cei doi îndrăgostiți. FOTO
Liviu Dragnea

Lovitură pentru Dragnea. Un bărbat care fumează după gratii

Texte fără sens și diverse desene au fost mâzgălite pe gardurile și poarta vilei de lux a lui Liviu Dragnea, din stațiunea Cumbuco, aflată la 30 de kilometri de Fortaleza. Casa pare destul de îngrijită. Iarba este tăiată, iar pe marginea piscinei sunt mai multe șezlonguri.

La intrarea în reședință a fost scrijelit un bărbat care fumează după gratii. În această locuință, fostul lider social-democrat și-a petrecut multe concedii alături de iubita sa, Irina Tănase.

Vila a fost cumpărată cu 750.000 de dolari, în anul 2010, de către Mugurel Sorin Gheorghiaș, unul din acționarii Tel Drum SA, potrivit informațiilor dezvăluite de presă de-a lungul timpului. Achiziția a avut loc prin intermediul unei companii create în Brazilia cu ajutorul unui localnic. În prezent, afaceristul brazilian este patronul unei firme de închirieri mașini din Cumbuco, potrivit wowbiz.

Legătura dintre Comana și Liviu Dragnea

Aici a locuit, pentru doi ani de zile, și Costel Comana, afaceristul român care s-a sinucis în anul 2015, în toaleta unui avion, în America de Sud. Înainte de a-și pune capăt vieții, Comana a mai cumpărat în aceeași zonă un apartament, pentru care a plătit aproximativ 220.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, sinuciderea sa ar fi avut legătură cu un dosar deschis de DNA despre fraudarea unor bani pe care Regiotrans, compania deținută de Costel Comana, îi încasa ca subvenții pentru transportul public de călători.

Despre Costel Comana și Liviu Dragnea se spune că au fost colegi de facultate.

Cine este suspectat de vandalizarea vilei lui Dragnea

În cazul vandalizării locuinței de lux a fostului lider social-democrat sunt suspectați mai mulți tineri care ar frecventa un club de kite-surfing situat pe plajă.

Acesta se află la o distanță de doar câteva sute de metri de vila de lux despre care s-a vehiculat că ar fi a lui Liviu Dragnea.

Aceeași tineri suspectați de infracțiune ar deține o terasă unde, de obicei, petrec până la ore târzii. Clienții hotelurilor aflate în apropierea localului se plâng de gălăgie și acuză că tinerii consumă cantități semnificative de alcool.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: