Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce motive a avut un bărbat din județul Buzău să fure un semafor? Riscă să stea după gratii
Ce motive a avut un bărbat din județul Buzău să fure un semafor? Riscă să stea după gratii

Ce motive a avut un bărbat din județul Buzău să fure un semafor? Riscă să stea după gratii

Un bărbat din județul Buzău a furat un semafor instalat temporar, care semnaliza un șantier. Ar putea să ajungă după gratii.

Un semafor a fost furat în județul Buzău de un bărbat în vârstă de 32 de ani. Acesta a ridicat aparatul de semnalizare din trafic și s-a făcut nevăzut. A fost vorba despre un semafor ce fusese instalat pe drumul județean DJ 203K. Avea scopul de-a semnaliza șantierul aflat în lucru pe drumul judeţean. Nu se cunosc încă motivele care l-au determinat pe bărbatul în vârstă de 32 de ani să apeleze la acest gest extrem.

Un bărbat a furat un semafor și ar putea să stea în arest preventiv pentru 30 de zile

Fapt este că el a fost identificat de polițiști și are probleme mari. A fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Mai mult, mandatul i-ar putea fi prelungit de judecătorii de la Tribunalul București pentru 30 de zile. În cel mai bun caz pentru hoțul semaforului, el va fi cercetat în stare de libertate sau sub control judiciar. După ce a subtilizat semaforul și a fost descoperit, s-a ales cu dosar penal întocmit de oamenii legii.

A furat un semafor de pe un drum județean din Buzău

„În data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni au identificat principalul bănuit în cazul unui furt. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Beceni. Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 04/05 februarie a.c., bănuitul ar fi sutras un semafor. Instalat temporar, pe un tronson de drum de pe DJ203K, din localitatea Beceni, aflat în lucru.

Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”. A fost anunțul făcut de oficialii Poliției Județene Buzău.