Soțul Brigittei a fost implicat într-un conflict din care a ieșit destul de ”șifonat”. În imaginile apărute în presă, acesta are capul bandajat, fiind evident rănit în zona frunții. Polițiștii confirmă faptul că Florin Pastramă a depus plângere și că merge la INML pentru certificat medico-legal.

”Astăzi, în jurul orei 13.00, prin apel 112 a fost sesizată o altercație, în urma căreia un bărbat ar fi fost lovit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7, care au identificat persoanele în cauză, fiind demarată și cercetarea la fața locului.

Persoana vătămată a depus plângere, urmând a fi prezentat la INML. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si linistii publice”, a informat Poliţia Capitalei, conform SpyNews.ro.

Un martor citat de aceeași sursă susține că Pastramă ar fi încercat să lovească pe cineva, însă s-a dezechilibrat şi a căzut. Martorul arată și că scandalul ar fi pornit de la niște terenuri:

”Domnul Florin Pastramă, din câte am înţeles de la oamenii de pe stradă, a venit şi, în loc să se înţeleagă, cred că s-au adresat injurii, la un moment dat a vrut să îl lovească pe unchiul cu capul în gură, atunci au sărit mai mulţi, s-a dezechilibrat sau şi-a pierdut controlul şi a căzut cu capul de bordură. Aşa am înţeles eu de la martori”.

Sursa: SpyNews.ro

 

Te-ar putea interesa și: