Evenimentul Zilei > Monden > Cazul Karisia scandalizează România. Ce e în neregulă cu piesa Baby Mafia
Cazul Karisia scandalizează România. Ce e în neregulă cu piesa Baby Mafia

Cazul Karisia scandalizează România. Ce e în neregulă cu piesa Baby Mafia

Videoclipul unei fetițe, în vârstă de 10 ani, a provocat controverse aprinse în mediul online românesc. Controversatul material a reușit să strângă peste 100,000 de vizualizări în timp record.

În vârstă de 10 ani, Karisia, o copilă din Bihor, a reușit să provoace dezbateri aprinse pe internet după ce a postat un videoclip. Piesa numită Baby Mafia are niște versuri și un scenariu ce ridică semne serioase de întrebare. Cu toate acestea, în decurs de aproximativ două săptămâni de la lansare, videoclipul a reușit să îi aducă fetiței din Sântandrei, Bihor, peste 100,000 de vizualizări pe canalul său de Youtube.

Compusă în stilul muzical trap, melodia și videoclipul care o însoțește prezintă povestea „fetei lui tata” care aeste răsfățată și arogantă, duce o viață lipsită de griji și își permite să cumpere toate lucrurile pe care și le dorește. „Vreau miliarde, Baby mafia / Fata ştie să se-mbrace, Baby mafia / Îmi fac toate poftele, într-un G cu fetele / Te las în spate, nu-mi vezi urmele”, sunt doare câteva dintre versurile melodiei.

„Hainele de pe mine sunt din Italia / Singura regină, n-o poţi controla / Detronez orice rivală, sunt aşa de rea / Plătesc cu cardul, nu contează sumele / Îmi vezi maşina, şi deja ştii numele / Fata lui tata, îmi fac toate poftele / Sunt regina, tu reţine-mi numele / N-am cum să mă abţin, în picioare Loubutin / Borsetuţă Givenchy, eşarfă Louis Vuton, ochelari vreo 3.000 / Parfumul nici n-ai cum să-l ştii”, continuă melodia.

Scena cu adevărat șocantă a videoclipului este cea în care mascații organizează o descindere, iar în Karyss îi bate cu o bâtă de basseball, îi leagă și îi batjocorește, scrie ebihoreanul.

Cine este Karisia

În realitate, Karisia are o personalitate diametral opusă față de versurile melodiei Baby Mafia. Este o elevă eminentă, care investește mult în studiu, își iubește nesupus de mult familia și viața și îi place să facă sport. Cu toate acestea, tânara susține că genul acesta de muzică o reprezintă.

„Eu sunt mai băieţoasă, întotdeauna am fost, iar genul acesta de muzică mă reprezintă”, spune ea.

Tatăl fetei se consideră vinovat pentru scena cu mascații

Tatăl fetei este Mihai Borciu, un controversat om de afaceri. „Nu chiar pe toate piesele sunt aşa, totuşi”, suține acesta. El consideră că este vinovat pentru povestea, în special pentru scena cu mascații. Bărbatul a mărturisit că fata s-a inspirat dintr-o acțiune care l-a vizat chiar pe el.