Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul „chelnerița ajunsă inginer la Apele Române” naște o întrebare. Cu ce e diferit Costel Alexe de Liviu Dragnea?
Cazul „chelnerița ajunsă inginer la Apele Române” naște o întrebare. Cu ce e diferit Costel Alexe de Liviu Dragnea?

Cazul „chelnerița ajunsă inginer la Apele Române” naște o întrebare. Cu ce e diferit Costel Alexe de Liviu Dragnea?

Chelnerița ajunsă inginer la Apele Române, un caz în spatele căruia ar sta și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe.

Subiectul legat de chelnerița care a ajuns inginer la Apele Române naște în continuare discuții. Jurnalistul Gabi Gachi a comentat pe Facebook această situație. Și a spus că la mijloc a stat și Costel Alexe, fost ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor.

„Internetul se umple deja de informații despre increngatura Vatra Moldovitei-Apele Romane. Primarul sucevean are afaceri forestiere si balastiera si este tovaras de combinații si politicale cu secretarul de stat de la Mediu, Gelu Puiu.
E destul de limpede. Fatuca aia de la Master e ruda cu primarul din Vatra Moldovitei. Gelu Puiu a dat ordinul, Costel Alexe l-a transmis mai departe și Petru Avram s-a executat.

Chelnerița ajunsă inginer la Apele Române. Întrebări esențiale

Costel e bagat pana in gat în afacerile cu lemn din Suceava si a reușit sa facă din Iasi un teren de joaca al acestei mafii. Stam si ne uitam la niste infractori milionari care ne dau cu tifla. Iasul a ajuns anexa mafiei lemnului. Costel Alexe e un simplu trepadus.
Liviu Dragnea face pușcărie pentru angajări fictive la Direcția Copilului. „Angajeaza-le acolo, nu pune intrebari”, a fost ordinul lui Dragnea.” A scris Gabi Gachi. Jurnalistul și-a continuat expunerea.
„Intrebarea mea este cum a fost angajata in pandemie tanara chelnerita la Primaria Vatra Moldovitei si apoi detasata la Apele Romane? Putem considera penala aceasta angajare fictiva? Este angajarea lui Andrei Raznic la Primaria Ciortesti, urmata de detașarea la Apele Romane, la fel de penala?
Cine a dat ordinul primaritei din Ciortesti sa-l angajeze fictiv pe Andrei Raznic? Costel Alexe? E o fapta de exact același calibru cu a lui Liviu Dragnea la Teleorman, pentru care face pușcărie și pentru care milioane de romani au iesit în strada? Ce sunt aceste angajări fictive daca nu fapte penale?” A mai spus Gachi, care a mai precizat.

„Cu ce era Liviu Dragnea mai nociv pentru democratie decat Costel Alexe”

„De ce pesedistul Dragnea era un pericol pentru statul de drept si o tinta convenabila pentru Justitie si cu ce sunt mai buni liberalii care sfidează legile și nu patesc nimic, fiind în continuare în functie? Cu ce era Liviu Dragnea mai nociv pentru democratie decat Costel Alexe?
Amândoi reprezinta niste rețele mafiote si vor acelasi lucru: sa incalece statul.
Când vom considera angajările fictive in pandemie drept infracțiuni? Cu ce e mai buna o Justitie obedienta in fata Puterii PNL decât o Justitie obedienta in fata Puterii PSD?”