Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cazul Caracal. Autoritățile sunt în alertă. Cine vrea să-l omoare pe Gheorghe Dincă?
Cazul Caracal. Autoritățile sunt în alertă. Cine vrea să-l omoare pe Gheorghe Dincă?

Cazul Caracal. Autoritățile sunt în alertă. Cine vrea să-l omoare pe Gheorghe Dincă?

Cel mai urmărit personaj în ultimul an din România continuă să țină capul de afiș al subiectelor de presă.

Gheorghe Dincă pare că se teme pentru viața lui, cred autoritățile, care au fost anunțate că principalul suspect în cazul dispariției fetelor din Caracal dorește să stea singur în celulă. Și, mai mult de atât, Dincă vrea și pază suplimentară pentru el!

Conducerea Penitenciarului Craiova a luat o decizie de ultimă oră în privința lui Gheorghe Dincă: l-au mutat dintr-o celulă cu mai mulți deținuți într-una cu numai doi colegi! De ce? În cererea scrisă, Dincă a scris că se teme să nu fie ucis în închisoare!

În plus, pe durata vizitelor la instanța de judecată din Slatina, Dincă a solicitat să aibă și pază suplimentară, el temându-se că va fi linșat pe drumul spre Tribunal! Conform RTV, principalul suspect în cazul dispariției adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a cerut ca „mascații” să-l flancheze de la ieșirea din penitenciar și până la sosirea în Tribunalul Olt.

Următorul termen de judecată în dosar a fost stabilit pentru 18 februarie, când se va analiza cererea de strămutare a dosarului.