Cătălin Botezatu și creațiile lui au ajuns la Hollywood. Pierce Brosnan și Keanu Reeves s-au îmbrăcat cu hainele lui

Cătălin Botezatu și creațiile lui au ajuns la Hollywood. Pierce Brosnan și Keanu Reeves s-au îmbrăcat cu hainele lui Sursa: Arhiva EVZ

Cătălin Botezatu a dat lovitura cu ultimele sale creații. Mai ales că încă din vară, unde are un showroom deschis la Los Angeles, creatorul de modă a îmbrăcat vedete de talie internațională cum ar fi Kevin Hart și Keanu Reeves.

Împreună cu Clara Rotescu, creatorul de modă are un showroom deschis peste Ocean care se pare că are un real succes.

“Noi avem un astfel de showroom la Los Angeles. Numai anul ăsta am îmbrăcat peste 20 de vedete pentru diferite evenimente. Iron Man, Pierce Brosnan, Keanu Reeves sunt doar câteva nume”, a explicat Bote. Cert este că cei doi vor să se extindă în Dubai. “Într-adevăr este vorba despre magazine multibrand. Clara e de ceva timp pe piața din Orientul Mijlociu, eu m-am ocupat mai mult de zona vestică, eram pe Londra, Statele Unite ale Americii… Doresc ca Viggo by Cătălin Botezatu să existe în Dubai, mai ales că în toată zona din Orientul Mijlociu sunt tot mai mulți clienți interesați”, a mărturisit Botezatu.

Cert este că, în ultima perioadă, Bote pare să înflorească pe toate planurile. Problemele de sănătate par să fie doar de domeniul trecutului, iar acum creatorul pare să fie în cea mai bună perioadă a vieții sale. Acest lucru s-a văzut și de ziua lui când pentru prima dată în foarte multă vreme, Cătălin Botezatu a serbat cu mare fast și cu sute de invitați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum era normal la o astfel de sindrofie a cântat nimeni alta decât Loredana, cunoscută pentru modul în care întreține atmosfera la astfel de petreceri. De altfel, ea și Cătălin Botezatu s-au și sărutat la sfârșitul prestației spre deliciul celor prezenți la fabuloasa petrecere. Printre invitați s-au numărat foarte multe vedete autohtone care nu au ezitat să ia parte la petrecerea lui Cătălin Botezatu,