Evenimentul Zilei > Monden > Familia secretă a lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a mărturisit că își mai dorește o fetiță
Familia secretă a lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a mărturisit că își mai dorește o fetiță

Familia secretă a lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a mărturisit că își mai dorește o fetiță

Se știe despre Cătălin Botezatu că cel mai mult a iubit doar două lucruri în toată viața lui: moda și femeile. Pe cele din urmă le-a preferat deja măritate, moda a fost întotdeauna pe primul loc.

Se știe deja de ceva vreme că Botezatu este tatăl a doi băieți, recunoscuți în mod oficial, pe care i-a protejat în toți acești ani de ochii curioșilor și a ținut cu tot dinadinsul să nu-i expună în spațiul public.

Recent, creatorul de modă a afirmat că și-ar dori și o fetiță și nu exclude posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară. Întrebat dacă își ajuta financiar fii și dacă venirea lor pe lume a fost de comun acord cu mamele băieților, Cătălin Botezatu a răspuns pentru revista Viva într-un mod mai mult decât surprinzător.

Legat de modul în care a devenit părinte, acesta a răspuns evaziv, dar suficient cât să se înțeleagă că i s-a întins o cursă de fiecare dată când a devenit tată, asumându-și doar parțial vina.

„Sunt mulți bărbați care cad în plasă, mă rog, se lasă duși de val… Și eu am fost tânăr!”, a spus designerul.

Și dacă cineva și-a imaginat că cei doi fii ai lui Cătălin Botezatu s-au născut cu lingurița de aur la gură și trăiesc în puf, s-ar putea să se înșele. Acesta a mărturisit că este de părere că nu are de ce să-și întrețină copiii și că aceștia trebuie să muncească.

„Eu am doi copii, de care știu sigur. Ambii băieți”

„Eu am doi copii, de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească”, a răspuns designerul.

Designerul a povestit că ambii săi fii îi seamănă leit și că nu are niciun dubiu că sunt copiii lui. La un moment dat, unul dintre fiii lui Cătălin Botezatu, Andrei, a lucrat alături de designer la magazinul acestuia.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos.”, declara Cătălin Botezatu în trecut, pentru revista Viva!