Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria

Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria Ducele și Ducesa de Sussex; Sursă foto:X

Apar primele critici la adresa soților de Sussex, Prințul Harry și Kate Middleton, după turneul cuplului cvasi-regal din Nigeria. Un angajat al Familiei Regale acuză faptul că soția lui Harry a reușit să atragă toată atenția.

Meghan Markle, criticată din nou în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat pentru prima dată Nigeria, într-un turneu care a durat 72 de ore. Harry un cunoscut împătimit al jocului de polo a participat la mai multe evenimente sportive în timp ce Meghan l-a urmărit de pe margine.

Un comentator regal a comentat turneul cuplului în Nigeria. Criticile au fost îndreptate asupra Ducesei de Sussex, Meghan Markle, despre care angajata Palatului Buckinghm a declarat că a reușit să atragă toată atenția, „de parcă turneul respectiv ar fi fost numai despre ea”.

Prințul Harry şi Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry; Sursa foto: Facebook

„A captat toată atenția”

Meghan a fost aspru „mustruluită” pentru atitudinea ei din timpul vizitei din Africa, dar și pentru faptul că l-a împins pe Harry în plan secund. Ducele și ducesa de Sussex au vizitat continentul african la finalul săptămânii trecute într-un turneu ce a durat 72 de ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry și Meghan au promovat jocurile Invictus, o competiție fondată de fratele mai mic al Ducelui de Cambridge, Prințul William. Atitudinea actriței Meghan Markle nu a fost deloc pe placul Casei Regale.

Ingrid Seward, angajată a Palatului Regal, a subliniat că Meghan a captat toată atenția în timpul turneului. Un turneu care, de fapt, trebuie să promoveze imaginea Prințului Harry și a jocurilor Invictus.

Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle în timpul turneului din Nigeria; Sursa foto: X

„Meghan Markle a preluat controlul”

Într-un interviu acordat pentru presa din Albion, Ingrid Seward a decclarată că „Meghan reușește să facă totul despre ea. Acesta a fost spectacolul lui Harry. Acesta a fost pentru Jocurile Invictus. Nigeria este prima țară africană care s-a alăturat competiției dedicate soldaților răniți în război.

Și a fost spectacolul lui Harry. Și totuși, Meghan pare să preia controlul. Ea are o bază mare de fani acolo, dar m-am gândit că a fost păcat. Harry pare întotdeauna să fie ușor împins în fundal, cu excepția cazului în care face ceva sportiv, cum ar fi să joace baschet sau să joace polo”, potrivit portalului britanic express.co.uk.