Caroline Wozniacki a dat de ghinion. Coincidențe stranii după răutățile la adresa Simonei Halep

Caroline Wozniacki a dat de ghinion. Coincidențe stranii după răutățile la adresa Simonei Halep Sursa foto: X (Twitter)

Caroline Wozniacki a provocat numeroase reacții după declarațiile referitoare la Simona Halep. Iar acum trece printr-o perioadă dificilă, presărată cu multe ghinioane.

Jucătoarea de tenis din Danemarca a fost o prietenă a Simonei Halep până de curând. Relația lor s-a răcit, inexplicabil, spun unii, după ce românca a revenit în circuitul WTA. S-a întâmplat în contextul deciziei TAS prin care a fost redusă suspendarea pentru dopaj la nouă luni.

Caroline Wozniacki s-a supărat pe Halep

Sportiva daneză s-a declarat nemulțumită că Simona Halep primește invitații la turneele WTA. Ea a sus că ar trebui să o ia de jos, după suspendare și să participe la competiții unde poate accede prin propriile forțe. După aceste comentarii a urmat replica Simonei Halep care i-a reproșat răutatea și i-a recomandat să citească decizia TAS.

După aceste schimburi de replici, Caroline Wozniacki s-a confruntat cu mai multe ghinioane. Ca și cum ar fi fost pedepsită pentru răutățile ei. Astfel, jucătoarea de tenis a pierdut inexplicabil meciul cu Anhelina Kalinina din turul 2 de la Miami Open. Aceasta după ce a condus în primele două seturi cu 7-5 și 6-2.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni, 8 aprilie, danezei i s-a făcut rău, în timpul unui meci din competiția Billie Jean King Cup. Danemarca joacă în Grupa 1, zona Europa/Africa, la Oeiras, contra Austriei, Ungariei și Bulgariei. Aflată pe locul 118 mondial, Caroline Wozniacki intenționează să participe la a patra ediție a Jocurilor Olimpice din carieră. Astfel, a acceptat să joace în echipa de Billie Jean King Cup a Danemarcei.

Daneza a acuzat probleme de sănătate

Danemarca a jucat luni prima întâlnire cu Austria, iar Caroline Wozniacki a intrat pe teren contra Sinjei Kraus (222 WTA). Primul set a fost câștigat rapid de austriacă, cu scorul 6-0. Apoi adversara a câștigat și primul game din al doilea.

Caroline Wozniacki a acuzat o stare de rău și a abandonat jocul după 30 de minute. Coincidență stranie, s-a întâmplat la Oerias, în Portugalia, unde Simona Halep a acceptat o invitație la turneul programat între 15 și 21 aprilie.

„M-am simțit foarte rău pe teren, eram amețită și nu puteam vedea bine mingile. Încă de la începutul meciului am avut senzația de vomă și mi-a fost teamă să nu vomit pe terenul detenis”, a spus daneza pentru TV 2 Sport.

Echipa sa a pierdut întâlnirea cu 2-1. Drept urmare, este foarte posibil ca fostul lider mondial să nu mai joace pentru Danemarca. Caroline Wozniacki a mai jucat în naționala de BJK Cup/ Fed Cup din 2015. Anul trecut a revenit în circuitul WTA după o pauză de trei ani în care a adus pe lume doi copii.

Declarațiile lui Caroline Wozniacki

Jucătoarea daneză și Simona Halep nu mai sunt în relații bune de când românca s-a întors în circuitul profesionist de tenis. Caroline Wozniacki, în vârstă de 33 de ani, a spus că sportivii suspendați pentru dopaj, ca Simona Halep, nu ar trebui să beneficieze de wildcard. Iar declarațiile sale au atras atenția comentatorilor din presa internațională.

„Cu turneul de la Madrid la doar câteva săptămâni distanță, primele wild carduri au fost confirmate, inclusiv un duo care s-a contrat recent în mass-media, Simona Halep și Caroline Wozniacki. Halep primise deja un wild card la Miami, turneu după care s-a declanșat un război al cuvintelor cu Wozniacki, danează care s-a lamentat în privința invitației primite de Simona.

Wozniacki a vorbit despre ipocrizie, referindu-se la faptul că Simona Halep a fost nemulțumită când Maria Sharapova a primit wild carduri după un scandal de dopaj, și a semnalat că nici ea nu a plecat de jos. Doi prieteni au devenit brusc dușmani, cu puncte de vedere diferite” arăta Tennis Update.