A trecut ceva timp de când Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai scris nimic pe paginile lor de socializare în legătură cu viața de familie. Ultima lor postare a fost când Meghan îi citește lui Archie dintr-o carte pentru copii, pe care Ducesa de Sussex a împărtășit-o cu fanii.

Mai nou, Archie a pronunțat primele lui cuvinte, iar părinții sunt în al noulea cer de bucurie.

Archie este extrem de energic și vessel și are deja patru dințișori.


Prinţul Harry le-a mai dat o lovitură celor din Familia Regală! Una cruntă, chiar!

Meghan Markle s-a decis să vorbească! Ce n-a spus Regina niciodată? E bombă!


Acum, cel mic a început să și vorbească, iar dintre primele sale cuvinte nu aveau cum să lipsească „mama” și „tata”.

„Spune câteva cuvinte, cum ar fi tata, mama, carte și câine”, a declarat o sursă din anturajul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, adăugând că Archie „adoră să joace v-ați ascunselea și să asambleze clădiri din piese de Lego”.

Cel mic îi calcă pe urme tatălui său în ceea ce privește trăsăturile fizice, moștenind părul roșcat al Prințului Harry.

Referitor la imaginile publicate de Meghan în care încearcă să-l facă atent pe micuțul Archie atunci când îi citește dintr-o carte, acesta este extrem de nerăbdător și vrea să ajungă la finalul poveștii cât mai repede, însă mama sa vrea să descopere împreună cu el dacă desenul din carte ilustrează o rață sau un iepure.


Prinţul Harry nu scapă! Habar n-are ce-i pregăteşte Regina! Ciocnirea generaţiilor

Nici distanţa nu îngroapă securea războiului între Meghan şi Kate. Cine are dreptate?


La început, copilul a fost dornic să deschidă cartea, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat. Ca orice copil, Archie s-a plictisit rapid de cartea respectivă și vrea o altă carte. Pe fundal, îl putem auzi pe Prințul Harry care o ajută pe Meghan să îl facă pe Archie să se simtă cât mai bine, potrivit b1.ro