Evenimentul Zilei > Monden > Care divorț? Anamaria Prodan continuă împreună cu Reghecampf! Ce variantă i-a propus impresara
Care divorț? Anamaria Prodan continuă împreună cu Reghecampf! Ce variantă i-a propus impresara

Care divorț? Anamaria Prodan continuă împreună cu Reghecampf! Ce variantă i-a propus impresara

Anamaria Prodan a dezvăluit recent că poate avea în continuare o relație profesională foarte bună cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, care în octombrie a confirmat că a depus actele de divorț.

Ultimele declarații ale „Prodancăi″ vin în contextul în care recent a lansat atacuri dure în direcția Corinei Bilcon (n.r. – Caciuc pe numele real), iubita lui Laurențiu Reghecampf. Nu a scăpat nici Mariana Pfeiffer, prima soție a celui care antrenează echipa Universitatea Craiova.

Dacă iubita lui Reghe i-a transmis că o poate chema în fața instanței pentru remarcile la adresa ei, Mariana Pfeiffer a spus că Anamaria Prodan pățește exact ce a pățit și ea în 2008. La acea vreme, Reghe o anunța că a depus actele de divorț și că are o relație cu Anamaria.

La rândul ei, milionara de la Snagov a replicat că ambele femei nu doresc decât să se folosească de numele ei. „Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe?

Anamaria Prodan atacă în forță

Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan?”, a declarat pentru click.ro fiica Ionelei Prodan (celebra cântăreața de muzică populară decedată în 2018).

„Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac celebre niște individe.

sursa: faceboook Anamaria Prodan

Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Nu renunță la Reghecampf

Recent, în cadrul unei intervenții pentru Telekom Sport, „Prodanca″ a subliniat că deși a fost părăsită de Reghecampf, asta nu înseamnă că nu poate avea în continuare o relație profesională cu acesta. Amintim că ea se ocupa de contractele antrenorului Universității Craiova.

„Nu are nicio legătură (n.r. – cu depunerea actelor de divorț). Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc.

Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.