Un cunoscut artist român s-a sinucis din dragoste. N-a putut trece peste despărțire

Un cunoscut artist român s-a sinucis din dragoste. N-a putut trece peste despărțire Sursa foto: INQUAM_Photos

Teodor Popescu, membru al formației Opis Band, s-a sinucis din dragoste. Artistul Filarmonicii din Iași avea o fetiță, pe care a lăsat-o singură. El a fost găsit spânzurat în locuința sa dintr-o comună din Iași de un vecin. Apropiații au declarat că și-a pus capăt zilelor din cauza iubirii neîmpărtășite.

Teodor Popescu s-a spânzurat

La 30 aprilie, un bărbat a informat polițiștii ieșeni prin apel 112 că l-a găsit pe vecinul său mort la domiciliul său din Marți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a informat că „la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 46 de ani”.

teodor popescu

Sursa foto Facebook

Oamenii legii fac toate verificările necesare

Corpul neînsuflețit al artistului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi examinat pentru a determina cauza exactă a decesului său. În plus, autoritățile au deschis un caz de ucidere din culpă și se desfășoară o investigație.

teodor popescu

Sursa foto Facebook

Apropiații lui Teodor Popescu sunt șocați

Apropiații acestuia sunt șocați de tot ce s-a întâmplat. Unii au scris pe Facebook că îl cunoșteau de ani întregi și că nu se așteptau să se sinucidă. Artistul nu a lăsat niciun bilet de adio, dar mai multe persoane știau că are probleme în dragoste.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Abia mă adun de zece minute…tu, Teo? Ne cunoșteam de douăzeci și cinci de ani. Este foarte dureros că ai ales să pleci. Dumnezeu să te aibă alături de cei buni. Îmi pare foarte rău, Teo!” Numeroși apropiați au transmis mesaje precum „Să-l ierte Cerul! Și Pământul”. „Nu am nicio întrebare. Nu am niciun răspuns. Sunt pur și simplu blocată. Las poza asta aici și zic doar un lucru: oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni. Sincer, îmi pare foarte rău de colegul nostru, Popescu Theodor Aurelian! Să-l ierte Cerul! Și Pământul.”, sunt câteva dintre mesajele transmise de apropiați, potrivit RTV.