Dezvăluire bombă în cazul Caracal! Mama Alexandrei Măceşanu, îndurerată, spune că Gheorghe Dincă nu este un criminal. Femeia acuză anchetatorii că s-ar grăbi să le declare pe Alexandra şi pe Luiza Melencu moarte, anunță cancan.ro

„Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Dacă nu sunăm noi autoritățile, nu ne informa nimeni nimic. Nu ne-au căutat. Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că față trăiește”, a spus Teodora Măceșanu la România TV.

Citește: Mărturii terifiante din Casa Groazei. Nu a știut nimeni

Teodora Măceşanu a mai afirmat că ministrul Justiției Ana Birchall a sunat -o după ce au fost finalizate analizele ADN pe oasele din butoi.

„Raportul IML l-am văzut o singură dată, la București. A rămas că avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari”, a mai spus Teodora Măceșanu.

Citește: Autodenunț despre Luiza. Cum a fost trecută granița!

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost transferat pe 1 octombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat Poliția Română.

Dincă a susţinut că le-a omorât pe cele două fete, spunând că s-ar fi înțeles cu ele să întrețînă relații sexuale contracost. Bărbatul a spus că, deși Luiza s-ar fi înțeles cu el să facă sex, ea ar fi râs de el deoarece este gras și bătrân. Înfuriat, Dincă ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

Citește: Decizie crucială luată în cazul Caracal