Evenimentul Zilei > Social > CAPATOS, în DOLIU. Atmosferă apăsătoare la Antena 1. PREZENTATORUL a fost cel care a făcut ANUNȚUL
CAPATOS, în DOLIU. Atmosferă apăsătoare la Antena 1. PREZENTATORUL a fost cel care a făcut ANUNȚUL

CAPATOS, în DOLIU. Atmosferă apăsătoare la Antena 1. PREZENTATORUL a fost cel care a făcut ANUNȚUL

Clipe grele pentru prezentatorul emisiunii de divertisment „Xtra Night Show”, Dan Capatos, care este în doliu după ce un bun prieten a murit.

Dan Capatos este în doliu. Prezentatorul TV a făcut anunțul în direct, după ce prietenul său a murit. Acesta a dat vestea cea tristă în cadrul emisiunii pe care o prezintă și a menționat că familia prietenului său va avea tot sprijinul acestuia.

Emisiunea „Xtra Night Show” de marți seară a început cu un anunț trist. Dan Capatos a transmis că unul dintre prietenii buni ai săi a murit.

„Pe această cale transmit condoleanțe familiei unui bun prieten de-al meu, Gabriel Marola, gașca noastră de la boschetărie din parcul herăstrău este mult mai săracă începând de astăzi pentru că acest bun prieten al nostru s-a prăpădit la numai 52 de ani.

Dumnezeu să îl odihnească și îi asigurăm pe cei care au rămas în urma lui că vor avea parte de sprijinul și ajutorul nostru”, a spus Dan Capatos, conform Stirimondene.