Evenimentul ZileiEVZ SpecialCând va fi demis Vlad Voiculescu. Anunțul făcut de un important lider politic

Când va fi demis Vlad Voiculescu. Anunțul făcut de un important lider politic

Când va fi demis Vlad Voiculescu. Anunțul făcut de un important lider politic
Vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat, sâmbătă, că va solicita, premierului României, Florin Cîţu, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Solicitarea ar urma să aibă loc în cadrul Biroului Politic Național al PNL.

Astfel, nemuțumirile încep să se întețească la adresa ministrului Sănătății chiar din tabăra partidelor de coaliție. Vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean face un prim anunț devastator pentru imaginea ministrului Vlad Voiculescu.

„Circ, bâlbâială și bătaie de joc” la adresa pacienților de la Spitalul Foișor

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul.

Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin – ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi”, a transmis Ben Oni Ardelean.

Vlad Voiculescu este direct răspunzător

Vicepreședintele PNL a adăugat că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu este direct răspunzător de trauma trăită de pacienţii evacuaţi, avizând propunerea DSU.

„Semnalez de câteva luni bune derapajele, stângăciile şi atitudinea acestui ministru. Din păcate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri.

Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depăşit de situaţie, iar astfel vom face un bine atât lui, cât şi pacienţilor din România. Ministerul Sănătăţii are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent”, a mai scris Ben Oni Ardelean pe pagina sa de Facebook.

Scandalul privind transferul pacienților de la spitalul Foișor amenință să ia amploare și cel puțin în planul consecințelor ar putea deconsolida enorm poziția lui Vlad Voiculescu și a celor care au contribuit în vreun fel la transferarea intempestivă a pacienților.


Accesează: