Evenimentul Zilei > Actualitate > Campanie dură. Pesedista Olguța Vasilescu s-a ales cu sediul vandalizat
Campanie dură. Pesedista Olguța Vasilescu s-a ales cu sediul vandalizat

Campanie dură. Pesedista Olguța Vasilescu s-a ales cu sediul vandalizat

Senatorul Lia Olguţa Vasilescu, candidat din partea PSD pentru funcţia de primar al Craiovei se plânge că sediul de campanie i-a fost vandalizat de persoane necunoscute. Ea a anunţat că, în cursul zilei de astăzi, va depune o plângere la Poliţie.

Potrivit senatorului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute i-au vandalizat sediul de campanie situat pe strada Mihail Kogălniceanu, din Craiova, rupând un "autocolant foarte mare" şi "foarte complicat de desfăcut".
"Azi – noapte (n.r. – în noaptea de sâmbătă spre duminică) mi-au vandalizat sediul de campanie. Ştiam că va fi o campanie urâtă. Cei care au făcut acest lucru au avut destul de mult timp să acţioneze pentru că au rupt un autocolant foarte mare şi foarte complicat de desfăcut. Sigur, probabil că le-a luat o jumătate de oră să îl desfacă. Este rupt pe jumătate. Asta este", a declarat senatorul Lia Olguţa Vasilescu.
Întrebată dacă bănuieşte pe cineva, ea a spus că refuză să se gândească la cineva şi că va depune plângere la Poliţie, în cursul zilei de duminică, lăsând ca oamenii legii să îşi facă datoria.
"Nu bănuiesc pe nimeni, nu vreau să mă gândesc la cineva anume, mă duc la Poliţie să depun plângere şi îi las pe poliţişti să îşi facă datoria şi să găsească pe cel care a făcut asta", a mai spus Vasilescu.