Evenimentul Zilei > Monden > Călin Geambașu, acuzat că a vrut să-și incendieze mama. Scandal în direct la TV, cu tatăl său
Călin Geambașu, acuzat că a vrut să-și incendieze mama. Scandal în direct la TV, cu tatăl său

Călin Geambașu, acuzat că a vrut să-și incendieze mama. Scandal în direct la TV, cu tatăl său

Un nou scandal cu acuzații grave a izbucnit în familia Geambașu, mai exact între Călin și părinții săi. Unul dintre episoade s-a derulat în direct în platourile de televiziune.

Călin Geambașu cere părinților săi să dea dovadă de responsabilitate și să se poarte ca niște bunici adevărați. Invitat la emisiunea „Xtra Night Show”, el a ținut să-i dea replica tatălui său, Petre Geambașu, care susține că ar fi încercat să-și incendieze mama.

Noul scandal din familia Geambașu a izbucnit în momentul în care Petre a prezentat o înregistrare video și a afirmat că fiul, Călin, a încercat să-i dea foc mamei sale. Deși ar fi trebuit să probeze incendierea, în clip nu apare nici o urmă de foc.

Acuzațiile formulate de Petre au fost suficiente, însă, pentru a-l face pe Călin Geambașu, fiul său, să ia foc. De pe canapeaua emisiunii „Xtra Night Show”, el a povestit că motivul noului scandal este legat de bani. Mai exact de onorariul pe care Petre și Călin Geambașu ar fi trebuit să-l împartă la finalul unei apariții la o emisiune de televiziune.

Reproșurile lui Călin Geambașu

De pe canapea, fiul a respins acuzațiile tatălui și a inițiat un contratac reclamându-i, public, pentru că nu-și fac datoria de bunici.

„Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început ca să acopere greșelile că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac. Incendiile astea au fost numai în mintea lui. Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r. acuzații grave)”, a afirmat Călin Geambașu.

El a povestit că relațiile dintre el și părinții săi au evoluat normal până la momentul apariției clipului acuzator. Călin Geambașu susține că

„Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită…am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, a spus, indignat, Călin Geambașu.