Evenimentul Zilei > Monden > Televonela dintre Călin Geambașu și Angelica Cadar în fața judecătorilor. „De 2 ani trăieşte în vagabondaj”
Televonela dintre Călin Geambașu și Angelica Cadar în fața judecătorilor. „De 2 ani trăieşte în vagabondaj”

Televonela dintre Călin Geambașu și Angelica Cadar în fața judecătorilor. „De 2 ani trăieşte în vagabondaj”

Cântărețul Călin Geambașu a avut, luni, o victorie în procesul cu Angelica Cadar, cea care este și mama fiului lor, DaVin.

Artistul o acuză pe Angelica Cadar, că nu se ocupă de copil, că nu are serviciu și nici bani pentru pensia alimentară.

Recent, Geambașu, a postat pe pagina sa de socializare mai multe mesaje pe care fiul său DaVin le-a trimis către mama sa.

De asemenea, Artistul a mai postat și un mesaj în care îi bate obrazul femeii care l-a târât prin tribunale

„Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, „mămica iubitoare” Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească.

Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call. Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către „mămica bună și iubitoare. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de cinci Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul imaculat în dreptul nostru”.

De asemenea, Călin Geambașu afirmă că Angelica  nu are serviciu de 10 ani.

„Să-și continue ea psihoterapiile cu dr. psihiatru Dragoș Argeșeanu, hipnozele regresive cu Victor Chirea și să pupe moaștele lui Ilie Lăcătușu în Cimitirul Giulești, dar să nu cauzeze daune și suferință în jur, fiindcă nu este nici legal, darămite moral.

Am refuzat să o iau de soție fiindcă eu nu cred în reparații de tip Hei-Rup, la impresionare. La un moment dat m-a luat de mâini și mi-a zis „hai, 1, 2, 3, Reset”, ca la computere. M-am cam speriat, ce-i drept. Nu a avut vreun serviciu nici măcar o zi în cei 10 ani de relație de familie și nici acum nu are, conform actelor prezentate în cadrul procesului!

De 2 ani trăiește în vagabondaj, lucrând ocazional și atârnând pe după alți și alți oameni noi dispuși să-i creadă aburelile și trunchierile, inducându-i în mod deliberat în eroare”, a mai adăugat artistul, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: