Petre Geambașu a îngropat securea războiului și a făcut pace cu fiul său, Călin! Cei doi erau certați de mai mulți ani și nu își vorbeau deloc. Timp îndelungat, în familia Geambașu a domnit gâlceava, atacurile lansate dintr-o parte în alta făcând deliciul ziarelor de scandal.

Minunea s-a petrecut în acest început de an. Călin Geambașu a fost vizitat acasă de tatăl său, un moment gustat de întreaga familie, dar mai ales de nepoțelul David.

Iată ce a scris Călin Geambașu pe pagina sa de Facebook: „Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu a fost în sfârșit Bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut O SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară. A făcut doi copii fericiți. Pe David și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de bunăvoință. După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, Iubirea și Demnitatea au învins Orgoliul și Lașitatea”.

Te-ar putea interesa și: