Evenimentul Zilei > Social > Buletinele cu CIP pun în pericol Mântuirea. Discuții aprinse la MAI față de semnul Satanei
Buletinele cu CIP pun în pericol Mântuirea. Discuții aprinse la MAI față de semnul Satanei

Buletinele cu CIP pun în pericol Mântuirea. Discuții aprinse la MAI față de semnul Satanei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că, începând din vara anului viitor, toți românii vor putea cere buletine electronice. Acestea vor avea CIP și vor îndeplini și funcția de card de sănătate.

„Cartea electronică de identitate va asigura funcționalitatea de card de sănătate. Documentele electronice de identificare vin cu elemente suplimentare de securitate și cu garanții că persoana care prezintă documentul este, în fapt, titularul acestuia”, a spus ministrul Marcel Vela.

Contestatarii: Ne aduce aminte de Apocalipsă

În acest conext, ieri, la Ministerul de Interne a avut loc o dezbatere publică, la care au participat reprezentanții mai multor ONG-uri, dar și persoane fizce. Mulți dintre cei prezenți au contestat noua carte electronică de identitate, motivând că se simt urmăriți de autorități sau că le amintește de Apocalipsă, potrivit Digi 24.

Unul dintre avocații prezenți a fost curios să afle dacă ”noua carte în cipul ei sau în suportul de stocare conține și o mică antenă GPS care poate fi localizată oriunde!”

Care ar fi legătura cu 666

Răspunsul a venit de la Cătălin Giulescu, director Evidența Populației: ”Aveți telefon? Aveți acolo un astfel de dispozitiv. Cipul trebuie conectat la o sursă de energie, cipul pe care urmează să îl introducem nu are, cartea de identitate nu este prevăzută cu baterie”

O altă participantă a pus altfel problema: ”Actuala lege ne propune să alegem între două rele, două tipuri de închisori. Primul se referă la varianta electronică, pentru că întruchipează visul tuturor dictatorilor de a deține control total asupra supușilor. Pe plan religios, ni se pune în pericol însăși mântuirea, pentru că numele de botez e asociat cu număr al cărui semn este 666”.