Evenimentul Zilei > Monden > Bruce Springsteen arestat pentru un shot de tequila. Ce s-a întâmplat cu cunoscutul artist
Bruce Springsteen arestat pentru un shot de tequila. Ce s-a întâmplat cu cunoscutul artist

Bruce Springsteen arestat pentru un shot de tequila. Ce s-a întâmplat cu cunoscutul artist

Cunoscutul cântăreț american Bruce Springsteen a fost prins de poliţia din New Jersey în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.  Informaţia a fost făcută publică abia acum, deși Springsteen a fost arestat pe 14 noiembrie.

Bruce Springsteen arestat pentru un shot de tequila. Potrivit retetesivedete.ro, artistul ar fi refuzat inițial testul poliției pentru consum de alcool. Ulterior a fost arestat în parcul Gateway National Recreation, în apropierea unui far.

Vestea arestării a venit după două evenimente la care artistul a participat. Springsteen a cântat piesa „Land of Hope and Dreams” la inaugurarea lui Joe Biden. Apoi a apărut într-o reclamă pentru Jeep la Super Bowl.

 Ce pățești în America de la un shot de tequila

Toate aceste lucruri s-au petrecut s-a petrecut pe 14 noiembrie, atunci când cântărețul se pare că ar fi oprit cu motocicleta pe care o conducea pentru a face poze cu fanii. Sub ochii polițistilor care erau în apropiere, artistul ar fi acceptat un shot de tequila de la unul din fani, apoi ar fi vrut să pornească motorul. Conform unor rapoarte de poliție intrate în posesia presei internaționale. Springsteen ar fi refuzat etilotestul poliției. „Springsteen a refuzat testul preliminar de respirație, în ciuda semnelor vizibile de intoxicație în urma testării privirii și a mersului în față și în spate”, a scris polițistul R.L. Hayes în raport.

Ulterior artistul a fost descoperit cu alcoolemie de 0,02 în urma testelor. Acest număr reprezintă doar o pătrime din limita admisă în New Jersey, de 0,08. Totuși, nu este clar care este diferența de timp între interacțiunea inițială cu polițistul Hayes și testarea muzicianului. Artistul în vârstă de 71 de ani a fost pus sub acuzare și urmează să apară într-o curte de judecată virtuală la finalul acestei luni.

 Jeep a înterupt reclama cu celebrul artist

Bruce Springsteen arestat pentru un shot de tequila. În lumina acestor evenimente, reprezentanții companiei Jeep au oprit reclama cu muzicianul, până la clarificarea situației. În parcul în care a fost arestat Springsteen este interzis consumul de alcool din anul 2019. În acest context, artistul riscă o amendă de 5000 de dolari și până la 6 luni de încarcerare.