Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretele din trecut ale unui star. Bruce Springsteen a vrut să se sinucidă de de mai multe ori | VIDEO
Secretele din trecut ale unui star. Bruce Springsteen a vrut să se sinucidă de de mai multe ori | VIDEO

Secretele din trecut ale unui star. Bruce Springsteen a vrut să se sinucidă de de mai multe ori | VIDEO

Vestea a fost dată de prietenul şi biograful lui Bruce Springsteen, Dave Marsh.

"Avea tendinţe spre sinucidere. Depresia nu era şocantă în sine. Era într-o rachetă, dinspre nimic spre ceva şi apoi eşti periat zi şi noapte. Ai putea începe să ai nişte conflicte interioare în legătură cu respectul de sine". Despre star se crede că a început să facă terapie încă din 1982, când a căutat pentru prima dată ajutor, din cauza gândurilor suicidare care îl bântuiau în timp ce înregistra albumul său clasic "Nebraska", spune biograful Dave Marsh.
Care sunt motivele
Însuşi Bruce Springsteen a dezvăluit că la începutul anilor ’80 s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă. Artistul a mers de mai multe ori la psihiatru pentru a încerca să treacă peste nişte probleme din copilărie. Elementul cheie al problemelor se pare că era tatăl său, între cei doi existând relaţii extrem de tensionate.
În multe dintre cântecele sale, Bruce vorbea despre dificultăţile de a trece peste problemele din interiorul familiei. Biograful Dave Marsh a declarat: "A vrut să se omoare. Depresia nu este ceva să te uimeasca în acest context. El trecea de la extazul scenei la agonia singurătăţii. Când brusc toţi sunt prietenii tăi şi te pupă în fund, începi să te întrebi cine eşti tu cu adevarat. Atunci apar problemele grave de personalitate".
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/129kuDCQtHs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>