Evenimentul Zilei > Politica > Breaking News. Iohannis a anunțat măsurile luate de Crăciun -VIDEO
Breaking News. Iohannis a anunțat măsurile luate de Crăciun -VIDEO

Breaking News. Iohannis a anunțat măsurile luate de Crăciun -VIDEO

Gestionarea epidemiei de pandemie se află pe agenda de lucru a președintelui Klaus Iohannis. În acest context, șeful statului a avut o ședință de lucru la Palatul Cotroceni cu premierul Florin Cîțu.

La ședință au participat și vicepremierul Dan Barna, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

După ședință, Klaus Iohannis a declarat: „Pandemia, din păcate, este cu noi, chiar dacă în ultimele zile avem mai puține persoane infectate. Avem prea multe persoane la pandemie, prea multe persaone infectate. Cum va fi de Crăciun. Nu vom introduce măsuri noi, însă restrictiile de acum rămân în vigoare. Nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați dacă nu vreți ca de Sărbători să ajungeți în spital.

Campania de vaccinare începe în România și în toată UE exact pe data de 27 decembrie, duminică. Se începe cu o primă tranșă, dar deja după Crăciun încep să vină primele tranșe de vaccin. Vaccinurile sunt sigure, eficiente, autorizate la cele mai înalte standarde europene. Dragi români, aveți grijă de voi, respectați restricțiile. Multă sănătate și Crăciun fericit!”.

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: