Nunta regală a fost organizată la 19 mai 2018, la capela St George de la Palatul Windsor, iar printre numele celebre prezente s-au evidenţiat actorul George Clooney şi Amal, soţia lui. Printre alţii, David și Victoria Beckham, Serena Williams şi Carey Mulligan au fost pe lista selectă a celor care au participat la eveniment.

Aşa cum reiese din dezvăluirilor celor de la The Sun, deşi nu aveau vreo legătură cu însurăţeii, George și Amal Clooney au fost trecuţi pe lista invitaţilor. Odată ce au ajuns la petrecere, cei doi au fost întrebaţi de o figură cunoscută dacă se cunoscu cu Ducele şi Ducele de Sussex.

Clooney nu se cunoştea cu mirii

Răspunsul a venit promp şi a fost unul negativ. Carolyn Bartholomew, fosta colegă de apartament al Prinţesei Diana, a pus întrebarea şi a fost uimită să constate că există invitaţi care n-aveau nici cea mai mică legătură cu Harry şi Meghan Markle.

Conform sursei citate, se pare că nu au fost singurii invitaţi de pe lista cu staruri care nu schimbaseră nici măcar două cuvinte cu Prinţul Harry şi Meghan Markle înainte de nuntă. De aici se poate deduce că ambii şi-au dorit un eveniment foarte mediatizat, fapt pentru care au invitat multe celebrităţi.

Scriind pentru Airmail, jurnalistul și autoarea Rachel Johnson este cel care a oferit detaliile despre momentul în care  colega de apartament a Prințesei Diana i-a întrebat pe George și Amal dacă îi cunoșteau pe noii căsătoriți regali înainte de ceremonie.

Povestea este subiect de bârfă tabloidă

Iată ce a divulgat Rachel Johnson: „Există o poveste care face senzaţie. În timp ce Carolyn Bartholomew, fosta colegă de apartament a Dianei, aștepta să înceapă slujba de nuntă, ea s-a adresat celor doi care erau alături și a întrebat cum s-au cunoscut cu Harry sau Meghan.

„Nu am făcut-o”, au răspuns soţii Clooney cu zâmbetul pe buze, fără să fie deranjaţi câtuşi de puţin de această situaţie care pentru alţii ar fi fost poate destul de stânjenitoare. Totuşi, după aceea una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood a recuperat terenul.

În prezent se crede că Harry și Meghan Markle sunt prieteni foarte apropiaţi cu George și Amal. Se pare că atât de cimentată a devenit prietenia lor încât Harry şi Meghan ar fi fost în vizită la vila pe care soţii Clooney o au la lacul Como (Italia), la doar câteva luni de la nuntă.

Meghan şi Amal s-au împrietenit rapid

Potrivit biografiei regale Finding Freedom, Ducele şi Ducesa de Sussex s-au alăturat celebrităților din lista A la vila soţilor Clooney. Acolo s-au întâlnit inclusiv cu Prințesa Eugenie și cu Jack Brooksbank. Totul se întâmpla în august 2018.

Iată ce a spus o sursă despre acea vizită de 3 zile: „Meghan și Amal au petrecut mult timp relaxându-se lângă piscină și jucându-se cu gemenii, în timp ce George și Harry au verificat colecția de motociclete a lui George. Harry s-a şi plimbat cu una dintre ele, alături de ofiţerul de securitate care îl păzea.”

sursa: thesun.co.uk