Evenimentul Zilei > Monden > Cât au plătit chirie „pe oră” Meghan şi Harry pentru filmările unui podcast? FOTO cu luxul de pe lume
Cât au plătit chirie „pe oră” Meghan şi Harry pentru filmările unui podcast? FOTO cu luxul de pe lume

Cât au plătit chirie „pe oră” Meghan şi Harry pentru filmările unui podcast? FOTO cu luxul de pe lume

Harry și Meghan au înregistrat un podcast despre sănătatea mintală a adolescenților la o proprietate de lux unde au plătit o chirie imensă chiar şi pentru un om bogat.

Ducele și ducesa de Sussex au fost fotografiați discutând cu trei elevi de liceu de la Teenager Therapy pentru producția audio în sprijinul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Cuplul era așezat pe o canapea în fața unui șemineu de piatră, în faţa  adolescenților.

După ce fotografia a fost postată pe pagina de Twitter a Teenager Therapy, au existat speculații că ar fi imagini în premieră din  interiorul conacului Montecito, care valorează 14 milioane de dolari şi pe care-l deţin cei doi duci de Sussex.

Imaginile foto sunt de pe agenţia imobliară care se laudă cu prezenţa lui Harry şi Megan.

În mesajul de pe site-ul proprietarului se laudă că îi găzduiește pe Harry și Meghan, spune: „Casa are o mulțime de stil și o mulțime de parcări în afara străzii

Însă DailyMail a aflat că episodul a fost de fapt înregistrat pe o proprietate de închiriat cu vedere la plaja Miramar din Montecito, foarte aproape de casa lui Harry și Meghan. Casa în stil rustic, care este promovată pe giggster.com şi poate fi închiriată pentru filmări și ședințe foto la suma de 400 USD pe oră.

Proprietatea cu patru dormitoare și trei băi are 2.500 mp de spațiu și o peluză imensă cu vedere la plajă.

Chiar lângă 101 și 100 de metri de plajă de la noua stațiune Rosewood Miramar. Filmările anterioare includ Ralph Lauren, Serena și Lily, Free People și un interviu cu prințul Harry și Meghan

În mesajul de pe site proprietarul se laudă că îi găzduiește pe Harry și Meghan, spune: „Casa are stil, parcări în afara străzii şi nici  100 de metri până la plajă stațiunii Rosewood Miramar. Aici au mai făcut filmări creatorul de modă Ralph Lauren, Serena și Lily, Free People și interviul cu prințul Harry și Meghan”.

Au fost fotografiați discutând cu copiii de liceu de la Terapia adolescenților în sprijinul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale la începutul acestei luni

Podcastul nu a fost înregistrat acasă la Harry și Meghan

În timpul filmării, Meghan a spus că „a fost cea mai atacată persoană din întreaga lume în 2019”.

Cuplul, îmbrăcat lejer în blugi, cu măşi pe faţă, a discutat cu elevii de liceu despre stigmatul din jurul sănătății mintale și despre „cum putem contribui cu toții la o lume mai sănătoasă: fizic, mental şi emoțional”.

Meghan a spus că pandemia i-a împins pe oameni din ce în ce mai mult spre internet, despre care a afirmat că a deschis o „vulnerabilitate” și un loc pentru „deconectare” de realitatea vieţii. „Acum opt luni nici măcar nu eram vizibilă. Eram în concediu de maternitate. Dar ceea ce au putut fabrica este de neacceptat”, a spus Meghan.

Meghan şi Harry au înregistrat episodul de săptămâna aceasta în noul lor oraș natal, Montecito… la câţiva metri de vila lor, şi după cum se poate vedea, toţi participanții poartă măști în timpul înregistrării. Prințul Harry și Meghan au făcut împreună cu grupul exerciții de respirație profundă înainte de podcast, informează Daily Mail.

Harry și Meghan au înregistrat un podcast despre sănătatea mintală a adolescenților la o proprietate de lux de 400 de dolari pe oră de închiriat pe plajă, folosită pentru fotografiile de modă Ralph Lauren și au făcut această fotografie, poate arăta DailyMail.com