Evenimentul Zilei > Sport > Bombă în fotbalul românesc. Mircea și Răzvan Lucescu vor să revină în țară pentru a revoluționa un club muribund
Bombă în fotbalul românesc. Mircea și Răzvan Lucescu vor să revină în țară pentru a revoluționa un club muribund

Bombă în fotbalul românesc. Mircea și Răzvan Lucescu vor să revină în țară pentru a revoluționa un club muribund

Mircea și Răzvan Lucescu plănuiesc deja revenirea în fotbalul românesc, la Dinamo, dar așteaptă ca gruparea „roș-albă” să aibă un nou stadion.

Anunț incredibil pentru viitorul echipei Dinamo. Clubul ar putea să renască odată cu revenirea în Ștefan cel Mare a lui Mircea Lucescu. Tehnicianul are de gând să-l aducă lângă el și pe fiul său, Răzvan Lucescu. Vestea a fost dată de omul de afaceri Gheorghe Nițu, om de afaceri, apropiat de club, membru de Elită în programul DDB.

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-ar putea întoarce în Ștefan cel Mare, la Dinamo

Mircea și Răzvan Lucescu ar veni la Dinamo, dar doar în momentul în care „roș-albii” vor avea un nou stadion. Cu Mircea mă știu din facultate. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul și asta se va întâmpla.

Așa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândește, însă trebuie să se construiască stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut.

În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet și ar atrage foarte mulți oameni potenți din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiți chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a afirmat Gheorghe Nițu pentru playsport.ro.

Când începe demolarea actualului stadion

Demolarea actualului stadion din Ștefan cel Mare va începe în primăvara anului viitor, după cum a anunțat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului aflat în insolvență.

„Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar în opinia dumnealui în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta.”

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: