Evenimentul Zilei > Monden > Bombă: Becali are şi băiat, nu doar fete! O amantă din 1999 apare în prim-plan. Foto
Bombă: Becali are şi băiat, nu doar fete! O amantă din 1999 apare în prim-plan. Foto

Bombă: Becali are şi băiat, nu doar fete! O amantă din 1999 apare în prim-plan. Foto

Este în alertă Pipera, în familia Becali, după apariţie unei ştiri care anunţă că fiul secret al lui Giovanni Becali este fotbalist în Austria.

Bernhard joacă pentru o echipă din Viena (unde s-a şi născut în 2002) şi obiectivul său este să devină fotbalist profesionist.

Giovanni are 3 fete cu soţia lui columbiană Stela, Pamela, Andreea şi Laura, dar o româncă stabilită în Austria, Aida Giurumescu, apare din nou în viaţa lui.

Nu mai este o noutate că fosta amantă a l-a dat în judecată pe Giovanni Becali în Austria şi a câştigat procesul pentru stabilirea paternităţii.

Ulterior, ea a cerut apoi instanţei din România să recunoască sentinţa dată de judecătorii austrieci. Procesul se află pe rol.

Mai mult, Giurumescu a solicitat inclusiv executarea silită a lui Becali pentru a recupera 85.000 de euro, suma ce reprezenta pensia alimentară retroactivă.

Conform wowbiz.ro, „cert este că băiatul poartă numele de Becali, fiind un fotbalist apreciat la categoria sa de vârstă”.

„Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii.

În prezent, Bernhard Becali joacă pentru o echipă Under 18 din Viena, A XIII Autohof Center, dintr-o ligă inferioară”, arată sursa citată.

Deși nu a împlinit 18 ani, Bernhard a fost luat și în lotul echipei Under 23, în care are colegi fotbaliști cu 3, 4 ani mai mari decât el.

Evenimentul zilei anunţa că în 2012, la 13 ani după relaţia extraconjugală, fosta amantă al lui Giovani Becali (60 de ani la acea vreme) lansa atacul asupra averii fostului impresar din fotbal.

„Femeia care susţine că are un copil cu Giovani Becali a cerut ieri, în sala de judecată, ca fiul ei, Bernhard, în vârstă de nouă ani, să poarte numele Becali.

Magistraţii au rămas în pronunţare pe cererea ei, chiar dacă avocatul lui Giovani Becali s-a opus vehement acestei solicitări.

Discuţiile au avut loc în dosarul în care Aida cere să-l oblige pe fostul impresar să facă testul ADN şi să dovedească că Bernhard este rodul dragostei cu acesta”, se arăta în ştirea Băiatul din flori al lui Giovani Becali vrea banii tatălui, în care puteţi afla şi cum a reacţionat Becali când a aflat că va avea în sfârşit un băiat.

Avocata Aida Giurumescu:

sursa: wowbiz.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: