Băiatul din flori al lui Giovani Becali vrea banii tatălui

Băiatul din flori al lui Giovani Becali vrea banii tatălui

Fosta amantă al lui Giovani Becali (60 de ani), Aida Giurumescu (40 de ani), a lansat atacul final la averea fostului impresar sportiv.

Femeia care susţine că are un copil cu Giovani Becali a cerut ieri, în sala de judecată, ca fiul ei, Bernhard, în vârstă de nouă ani, să poarte numele Becali. Magistraţii au rămas în pronunţare pe cererea ei, chiar dacă avocatul lui Giovani Becali s-a opus vehement acestei solicitări. Discuţiile au avut loc în dosarul în care Aida cere să-l oblige pe fostul impresar să facă testul ADN şi să dovedească că Bernhard este rodul dragostei cu acesta.

Femeia a mai deschis un proces la Tribunalul Bucureşti. Ea a venit înarmată cu hotărâri judecătoreşti, date de instanţe din Austria, potrivit cărora a câştigat procesul de paterniatte cu Giovani Becali şi ar trebui să primească o pensie alimentară de 750 de euro. Dacă tribunalul i-ar da câştig de cauză, femeia ar putea cere retroactiv aproximativ 75.000 de euro, plata alocaţiilor pentru cei nouă ani în care l-a crescut singură pe Bernhard. "Un băiat, în sfârşit!"

Aida Giurumescu a susţinut, atunci când a deschis procesul, că în februarie 1999 a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Giovani Becali. În martie 2002, femeia a aflat că a rămas însarcinată. "În luna a treia, i-am dat ecografia. A fost foarte bucuros la aflarea veştii că va avea, în sfârşit, un băiat", a povestit Aida cum a reacţionat fostul său amant. Femeia a mai spus că Giovani ar fi alungat-o din România, dar că l-a trimis pe fratele său, Victor, cu 40.000 de euro pentru a "stinge" eventualele pretenţii. Nu s-a arătat

Ne puteți urmări și pe Google News

Giovani Becali nu s-a prezentat niciodată la acest proces, iar ieri a fost reprezentat în sala de judecată de un avocat. Fostul impresar are trei fete: Pamela (25 de ani), Andreea (23 de ani) şi Laura (12 ani). De alfel, cei mai cunoscuţi membri ai familiei Becali-Gigi, Victor şi Giovani- nu au niciun moştenitor pe linie masculină, toţi trei fiind taţi de fete. Fostul impresar are o avere de invidiat, potrivit topului 300 Capital. Giovani, alături de fratele lui - Victor - e posesorul unei averi de 70 de milioane de euro: imobilare şi depozite în bancă. Fostul impresar consideră aventura din 1999 un capitol încheiat al existenței sale FOTO: VLAD STĂNESCU Citiți și:

  • Giovani Becali și flegmele de pe obrazul fotbalului românesc