Evenimentul Zilei > Sport > Bomba a explodat în curtea lui Reghecampf. A căzut în capcană. Nici nu i-a trecut prin cap că ar putea să se întâmple asta
Bomba a explodat în curtea lui Reghecampf. A căzut în capcană. Nici nu i-a trecut prin cap că ar putea să se întâmple asta

Bomba a explodat în curtea lui Reghecampf. A căzut în capcană. Nici nu i-a trecut prin cap că ar putea să se întâmple asta

Laurențiu Reghecampf nu are rezultate la CS „U” Craiova, și riscă să fie concediat de patronul Mihai Rotaru, pentru că oltenii nu mai au șanse la titlul din Liga I..

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) trece prin două mari crize: una familială și cealaltă, sportivă. În timp ce tehnicianul s-a lăsat prins într-un vârtej mediatic creat de Anamaria Prodan, cu care se află în divorț, el dă impresia că a trecut fotbalul plan secund. Și asta se vede din plin la CS „U” Craiova. Acolo unde, „rezultatele nu cântă” cu „Reghe”.

Laurențiu Reghecampf pare marcat de despărțirea de Anamaria Prodan și scandalul ce a urmat

Atunci când a fost adus la gruparea olteană, antrenorul părea capabil să câștige titlul cu „alb-albaștrii”. Însă, în acest sezon, CS „U” nu numai că nu are șanse să devină campioană în Liga I. Ci tremură pentru un loc în play-off. Sâmbătă, echipa lui Reghecampf a remizat, scor 1-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. La final, starea de tensiune s-a simțit din plin la antrenor. Întrebat de un reporter dacă-și simte postul amenințat, antrenorul s-a rățoit cu un aer superior.

„Serios? E o întrebare prostească pe care mi-o puneți! Altă întrebare… 100% sunt sprijinit”. Reporterul a pus o întrebare legitimă, plecând de la realitatea fotbalului românesc. În care patronii nu au răbdare cu antrenorii. Așa că, în condițiile în care și-a ratat deja obiectivul, Reghecampf ar putea să fie dat afară de Mihai Rotaru.

A avut succes doar în primul mandat la FCSB

CS „U” Craiova se află pe locul al 5-lea după 21 de etape, cu 32 de puncte. Și asta în timp ce lidera CFR Cluj a adunat 54 de puncte și are o partidă mai puțin disputată. Reghecampf a câștigat campionatul în România, cu Steaua, în 2013 și 2014. După ce a plecat de la gruparea „roș-albastră”, nu a mai avut rezultate notabile. Nici când s-a întors la FCSB, în 2015-2015, nici în zona Golfului Persic. Succesul din primul mandat de la echipa lui Gigi Becali a fost pus și pe seama contribuției decisive pe care a avut-o preparatorul fizic german Thomas Neubert.

În ultimul timp, cariera lui „Reghe” a fost marcată de o despărțire ultramediatizată. Anamaria Prodan a făcut iureș mediatic și tehnicianul s-a lăsat prins. Dovadă faptul că el a intervenit prin telefon, târziu în noapte, la o emisiune TV.