Sebastian Bodu a precizat că nu a avut niciun fel de discuţii cu conducerea PNL pentru o susţinere a candidaturii sale.

I-a dat din nou papucii

El a fost prezent, astăzi, la cortul de campanie din Parcul Izvor, unde i-a dat în mod simbolic "cel de-al doilea papuc" lui Marian Vanghelie după ce primul i-l dăduse în primul tur de scrutin.

Este vorba despre un papuc uriaş din material textil cu poza candidatului PDL la Primăria Sectorului 5.

În plus, Bodu a anunţat că va solicita în instanţă anularea diplomei de bacalaureat a lui Marian vanghelie, precizând că are dovezi potrivit cărora foaia matricolă a lui Vanghelie este falsă, fiind semnată doar de secretarul liceului.

Sebastian Bodu a precizat că, odată cu anularea diplomei de liceu, Vanghelie va trebui să renunţe şi la statutul de student la cele câteva universităţi unde spune că s-a înscris.

Şi pentru că unul dintre mesajele de camapanie ale lui Vanghelie este "Fac cele mai frumoase şcoli şi grădiniţe", Bodu a prezentat astăzi dovezi privind "grija pe care o poartă Marian Vanghelie şcolilor din sector" prezentând o acţiune în instanţă a unor furnizori de lucrări de construcţii.

Aceştia au dat în judecată Liceul Dimitrie Bolintineanu pentru că nu a plătit costul lucrărilor de reabilitare cerând despăgubiri de 700.000 lei, bani care trebuiau viraţi de Primăria Sectorului 5.

CITIŢI ŞI:

Bodu: "Să-i dăm papucii lui Vanghelie"

(14:50)