Un accident grav a avut loc, în după-masa zilei de 27 mai, pe Autostrada A1, la kilometrul 71. Traficul este blocat și mai multe persoane sunt puse în pericol.

Un autovehicul care transporta ulei uzat a suferit o explozie la unul dintre cauciucuri, iar în urma accidentului s-ar fi răsturnat. Autovehiculul ar fi intrat într-un parapete.

Pericol de incendiu

Potrivit mai multor poza publicate pe rețeaua de socializare Facebook, se poate observa că pe stradă s-a scurs lichid transportat de către vehiculul implicat în accident.

Autoritățile avertizează cu privire la existența pericolului unei explozii ce s-ar putea produce pe fondul scurgerii lichidelor transportate în vehicul. Pompierii care se află la fața locului, însă, iau toate măsurile pentru a preveni un astfel de eveniment.

Traficul este blocat, potrivit ultimelor informații. O coloană de mașini așteaptă pe lungimea a 3 km să se poată deplasa, în continuare, spre destinație.


Victime cu răni grave

La fața locului, în urma intervenției organelor abilitate, au fost raportate două victime care prezentau răni.

Una dintre acestea se află în stare gravă și a fost solicitată mobilizarea unui elicopter SMURD care să o transporte de urgență la o unitate medicală, potrivit Digi24.