Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cum se distra Bill Gates cu amantele? L-a prins un fost angajat de la Microsoft
Cum se distra Bill Gates cu amantele? L-a prins un fost angajat de la Microsoft

Cum se distra Bill Gates cu amantele? L-a prins un fost angajat de la Microsoft

Apar noi dezvăluiri despre Bill Gates, celebrul miliardar care a divorțat luna trecută de soția sa, Melinda Gates.

Bill Gates şi operaţiunea Porsche, folosită doar cu femei. O ştiau mulţi în Microsoft. Astfel, americanul cu o avere netă estimată în mai 2021 la 146 miliarde de dolari venea la birou cu o limuzină Mercedes, dar după aceea folosea o altă maşină.

Este vorba despre un model Porsche, marcă despre care mulţi susţin că reprezintă un adevărat aspirator de femei. Miliardarul pleca la volanul unui astfel de automobil sport chiar în timpul programului de lucru.

Cel puţin asta susţine un fost angajat, ale cărui informaţii au preluate şi de tabloidul britanic The Sun. Respectivul a subliniat că în birourile Microsoft devenise evident ce făcea Gates.

Sursa citată a declarat pentru Vanity Fair că genialul cofondator al companiei Microsoft  apărea la birou într-un Mercedes și o oră mai târziu, un şofer îi aducea modelul Porsche.

Bill Gates şi operaţiunea Porsche

„Cu toții am presupus că asta se întâmpla când era cu femei. Știam că există multe întâlniri externe care nu erau în calendarul său”, a precizat sursa. Această poveste apare în contextul în care Bill și Melinda Gates au anunțat la începutul acestui an că vor divorța după 27 de ani de căsnicie.

Totuşi, o altă sursă a declarat pentru Vanity Fair că „schema Porsche” pe care ar fi folosit-o Gates pentru amante nu reprezintă decât un zvon: „El este unul dintre cei mai programați oameni de pe planetă și nu a dispărut niciodată din birou.” Alte surse au declarat presei că Bill și Melinda trăiau vieți separate de mai mulţi ani înainte ca ea să solicite divorțul în mai.

Bill Gates

Nu este clar cât de multe știa fosta soţie despre zvonurile de la Microsoft sau ce a condus în cele din urmă la ruptură. Unii susțin că acest cupl nu a rezistat decât până când fiica lor cea mai mică a absolvit liceul. Se spune că Melinda a angajat pentru prima dată avocați în 2019, după ce relația dintre soțul ei și Jeffrey Epstein a devenit publică.

Petreceri nebune alături de Epstein

Gates și Epstein s-au întâlnit în 2011 și ar fi petrecut împreună de mai multe ori la casa din Manhattan a celui din urmă. Erau atât de apropiaţi încât zburau cu avionul privat al lui Epstein, supranumit „Lolita Express”.

Gates a negat întotdeauna că a fost prezent la vreuna dintre acțiunile greșite ale lui Epstein și a spus că „regretă” că s-a întâlnit cu el. De asemenea, s-a dezvăluit că Gates a avut o aventură cu o angajată de la Microsoft în 2000.

Despre acea relaţie se presupune că a durat câțiva ani. În cele din urmă, femeia a transmis o scrisoare consiliului companiei, ai cărui membri au aflat astfel despre aventură.

Consiliul Microsoft a investigat afirmațiile femeii și a considerat că relația este „nepotrivită”, conform Wall Street Journal. Gates s-a retras brusc din consiliu în martie 2020. La acea vreme, ancheta era în desfășurare și membrii consiliului încă nu comunicaseră decizia, conform thesun.co.uk.