Evenimentul Zilei > Monden > Bill și Melinda Gates – subiect de bârfă printre miliardari. Divorțul celor doi nu i-a luat prin surprindere
Bill și Melinda Gates – subiect de bârfă printre miliardari. Divorțul celor doi nu i-a luat prin surprindere

Bill și Melinda Gates – subiect de bârfă printre miliardari. Divorțul celor doi nu i-a luat prin surprindere

Bill și Melinda Gates sunt subiect de bârfă printre miliardari. Dar asta nu doar pe fondul divorțului dintre cei doi. Bill și Melinda reprezentau subiect principal la petreceri, printre miliardarii Forbes, de mai mult timp. În prezent însă, se pare că bârfele curg.

În cadrul unei petreceri recente din Miami, organizată de bancherul John Utendahl pentru partenera sa, a fost prezentă mai toată „crema” societății din Silicon Valley, alături de alte personaje din anturajul lor – miliardari, investitori și așa mai departe. Petrecăreții s-au distrat bârfind despre miliardarul Bill Gates și soția sa. 

Cuplul Gates, subiect de bârfă de ani buni

Potrivit unor surse ale unei publicații străine, Bill și Melinda Gates au fost subiectul principal de discuție la petrecerea bancherilor, divorțul celor doi stârnind tot felul de reacții din partea petrecăreților. 

La petrecere a fost prezent și omul de afaceri Kenneth Chenault, care l-a înlocuit pe Bill Gates în funcția de la Berkshire Hathaway al lui Warren Buffett. Dintre oamenii din lumea așa-zisă bună, au mai fost prezenți sirectorul Paypal, Rodney Adkins, Daymond John și Don Peebles. 

„Era un grup de CEO restrâns și toți spuneau că divorțul nu a fost o surpriză pentru nimeni. A fost o discuție timp de ani de zile și a fost întotdeauna un subiect de conversație printre oamenii cu bani”, s-a exprimat sursa în cauză. 

Bill Gates și tinerele plăcute la vedere. 500 de dolari pentru o chelneriță

În contextul divorțului dintre Bill Gates și soția sa, în presă au reapărut mai multe fotografii din anul 2010, când miliardarul se simțea bine la o petrecere cu mai multe tinere plăcute vederii. Potrivit martorilor de la acea petrecere, Bill Gates a petrecut din greu și „a stat într-un separeu V.I.P până la ora 2 dimineața”. 

Surse prezente la evenimentul în cauză au susținut că participanții făceau fotografii repetate cu miliardarul. Bill Gates i-ar fi oferit, de asemenea, unei tinere chelnerițe suma de 500 de dolari, însă agenții de securitate l-au taxat și l-au scos pe ușa din spate a localului unde avea loc petrecerea, potrivit rețete și vedete

Se pare că Melinda Gates a avut totuși dreptate – pe fondul divorțului dintre cei doi soți, bârfele iau amploare.