Big Tima, la „Românii au talent”. „Fiul regelui Charles”, pregătit să facă spectacol

Big Tima, la „Românii au talent”. „Fiul regelui Charles”, pregătit să facă spectacol Montaj foto EVZ. Sursa foto: Dreamstime.com și captură video

Big Tima, românul care a pretins că este fiul regelui Charles, va urca pe scena de la „Românii au talent”. Românul care locuiește de mai mult timp în Marea Britanie a pregătit un număr cu care să îi uimească pe cei patru jurați.

Cristian Fideuan, sau Big Tima precume este cunoscut în mediul online, a devenit cunoscut în vara anului 2021 când a mers în fața Palatului Buckingham și a susținut că regele Charles este tatăl lui. Românul a filmat întreg momentul. El chiar i-a cerut actualului monarh să îl recunoască ca fiu legitim. Videoclipul a devenit viral și a strâns milioane de reacții.

„Father! Papa! Help!”, au fost cele trei cuvinte cu care Big Tima a reușit să stârnească amuzamentul internauților. Bărbatul locuiește de nouă ani la Londra, este căsătorit și are un fiu. „Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu mama mea!”, a mai spus românul în acel videoclip devenit viral. Big Tima a explicat, la scurt timp, că totul a fost de dragul vizualizărilor. Mai mult decât atât, el a încercat două săptămâni să realizeze acel videoclip.

Big Tima va urca pe scena de la „Românii au talent”

Fideuan a stârnit amuzamentul internauților și printr-o altă vizită într-un locație importantă din Marea Britanie. Big Tima a mers, înainte de a se filma la porțile Palatului Buckingham, la sediul MI5. El și-a depus CV-ul pentru a devenit spion. Mai mult decât atât, el chiar a filmat momentul când a vizitat reședința lui Boris Johnson, prim-ministru al Marii Britanii în acea perioadă, din Downing Street 10.

Ne puteți urmări și pe Google News

Big Tima este foarte popular pe rețelele sociale. El postează zeci de clipuri amuzante, dar și farse pe care i le face partenerei sale de viață pentru a obține cât mai multe aprecieri. Românul este urmărit pe TikTok de peste 417.000 de persoane. Creatorul de conținut se pregătește pentru un nou moment important din viața sa. El va urca pe scena de la „Românii au talent”, vineri, 7 apriilie și a pregătit un număr cu care să îi uimească pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, potrivit ProTV.ro.