Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată despre Gabi Bădălău și noua sa iubită

Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată despre Gabi Bădălău și noua sa iubită Bianca Drăguşanu. Sursa foto: Facebook

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au participat la o petrecere mondenă, dar separat. El a venit însoțit de noua iubită, în timp ce fosta prezentatoare TV și-a făcut apariția singură.

Bianca Drăgușanu este deja istorie pentru Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit acum aproximativ două săptămâni și, se pare, că și-au refăcut viața destul de repede. Ca dovadă că Gabi Bădălău a venit însoțit la evenimentul monden de Daria, în vârstă de 24 de ani, de origine rusă, pe care a prezentat-o tuturor ca fiind noua iubită.

Daria și Gabi BădălăuBianca Drăgușanu este deja istorie.. Foto: noua iubită a lui Gabi Bădălău

Mai trebuie spus că Daria, iubita lui Gabi Bădălău, este vedetă pe rețelele de socializare. Tânăra și-a transformat pasiunea într-o meserie, astfel că își câștiga banii din pictură. Mai mult, Daria vinde tablourile în toată lumea, după cum chiar ea a scris pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gabi Bădălău este cel care a dezvăluit că pe noua iubită o cheamă Daria, dar a „scăpat” un detaliu neștiut de nimeni, și anume faptul că Bianca Drăgușanu ar avea iubit de șase luni și că el abia acum a aflat.

 „Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăBianca Drăgușanu este deja istorie pentru Gabi Bădălău. Sursa foto: Facebook.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi a apărut cu noua iubită

Bianca Drăgușanu părea destul de relaxată la petrecere. Întrebată de noua iubită a lui Gabi Bădălău, vedeta a spus că se bucură pentru cei care își găsesc prerechea și sunt fericiți.

„Vara sunt fericită, poate mai fericită ca oricând, nu îmi lipsește nimic”, a spus Bianca Drăgușanu. Cu privire la noul cuplu, fosta iubită a lui Gabi Bădălău a declarat că se bucură pentru cei care „și-au găsit jumătatea”.

Și continuă: „Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie”, a declarat Drăgușanu, potrivit cancan.ro.