Bianca Drăgușanu, dată în judecată de Alex Bodi. Ce acuzații îi aduce

Bianca Drăgușanu, dată în judecată de Alex Bodi. Ce acuzații îi aduce

Bianca Drăgușanu a fost dată în judecată de fostul partener, Alex Bodi. Cu toate că au fost căsătoriți, problemele dintre cei doi au durat mult după ce au decis să divorțeze.

Alex Bodi, acuzat de agresiune

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație tumultuoasă! Cei doi au decis să se căsătorească, dar căsnicia lor a luat sfârșit brusc din cauza problemelor întâmpinate. O perioadă îndelungată, cei doi au fost subiectul principal al tabloidelor datorită scandalurilor în care au fost implicați. Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe fostul său soț de agresiune, însă situația a evoluat în altă direcție. Alex Bodi a inițiat un proces împotriva ei pentru afirmațiile false, însă, pe parcursul procesului, pare că și-a schimbat opinia!

S Scandalurile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost subiectul principal de discuție în timpul divorțului lor. Relația lor a fost marcată de numeroase certuri și împăcări, atrăgând mereu atenția presei de scandal. Cu ceva timp în urmă, vedeta de televiziune l-a acuzat pe fostul ei partener de agresiune. Au existat multe momente controversate în parcursul lor, pe care au încercat să le uite. La acea vreme, Alex Bodi a negat acuzațiile aduse de Bianca Drăgușanu și a afirmat că este nevinovat, mergând chiar mai departe și dând-o în judecată pe fosta lui iubită pentru difuzarea unor informații false.

alex bodi bianca dragusanu daria radionova

alex bodi bianca dragusanu daria radionova

Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu

Omul de afaceri din Mediaș a negat acuzațiile, susținând că este nevinovat și că presupusele răni ale vedetei ar fi rezultatul unei operații estetice, nu al unei agresiuni din partea sa. Câțiva ani mai târziu, iubitul Emei Uta a declarat că l-a dat în judecată pe Bianca Drăgușanu pentru difuzarea unor informații false, dar ulterior ar fi renunțat la acest demers deoarece nu își dorea să-i facă rău. Alex Bodi se percepe drept un om bun și generos, chiar dacă unii nu îl văd la fel.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Imaginea mea a fost stricată”

„Din moment ce declarațiile ei nu au fost veridice…cum se numește declarația care nu e adevărată? Există o pedeapsă. Acum nu știu cât va dura, ce se va întâmpla, ce au făcut avocații mei la momentul respectiv. Eu nu mai trăiesc în trecut și de aia nu vreau să-mi aduc aminte de anumite persoane…

Au declarat și de alte persoane (n.r că nu ar fi ceea ce pretind) și au depus plângere penală. Eu m-am oprit atunci. Nu vreau să fac rău, mai ales pe nedreptăți așa…E urât. Nu vreau să zic că sunt un om bun, nu sunt așa rău cum crede lumea. Sunt rău doar atunci când îmi este amenințată familia sau atentează cineva la ce iubesc eu.

Da, imaginea mea a fost stricată (n.r după certurile cu Bianca Drăgușanu apărute în presă). Dar au fost învățături de minte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că momentul în care mă aflu acum…ce bine e!”, a ținut să spună Alex Bodi, în podcastul lui Bursucu`.