Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie în liceu, ca pe maidan! Un elev a ajuns la spital
Bătaie în liceu, ca pe maidan! Un elev a ajuns la spital

Bătaie în liceu, ca pe maidan! Un elev a ajuns la spital

Scene violente au avut loc ieri la Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi din Satu-Mare. Un elev a leșinat și a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a fost bătut de doi colegi mai mici.

Un elev de 19 ani din clasa a X-a a fost atacat de către doi colegi din clasa a IX-a. El a fost lovit violent, aruncat pe scări, dat cu capul de pereți până a leşinat. Tânărul a fost transportat la spital, unde și-a revenit și s-a stabilit că suferise un traumatism cranian.
Nu se ştie din ce cauză a pornit conflictul, dar cert este că doi dintre ei au fost implicați într-o altercație şi în ziua precedentă, conform membrilor familiei băiatului agresat.
“Băiatul a fost adus în stare conștientă, chiar dacă inițial și-a pierdut cunoștința pentru scurt timp. Acesta a ajuns la noi cu un traumatism cranian provocat în urma unei agresiuni și a căderii pe scări, precum și cu o contuzie peri-orbitală stângă” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Rodica Lohan.
Directoarea Grupului Școlar Constantin Brâncuși, Alina Horincar, a declarat că s-a solicitat sprijinul Poliției pentru demararea unei investigații. De asemenea, au fost chemați la școală părinții copiilor implicați, iar Comisia de disciplină din școală efectuează o anchetă.
sursa: portalsm.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: