Un astfel de episod, care a avut loc luni în casa lui Katherine Jackson, a fost relatat de site-ul TMZ.

O reuniune de familie la care au participat cei trei copii ai lui Michael Jackson, bunica acestora, Katherine, şi unchii Randy, Jermaine şi Janet s-a transformat într-un bătaie pe cinste. La un moment dat, Janet a încercat să-i smulgă nepoatei sale, Paris, telefonul mobil. Mai mult decât atât, vedeta i-ar fi adresat cuvinte jignitoare fetiţei de 14 ani :"You’re a spoiled little bitch!". Replica lui Paris nu a întârziat. Aceasta a poftit-o afară din casă pe mătuşa ei, folosind aceiaşi regiştri verbali: "Get the f**k out".

În tot acest timp, afară se petrecea o scenă la fel de violentă, mai relatează sursa citată.  Randy şi Jermaine au devenit agresivi unul cu celălalt, conflictul fiind încheiat cu pumnii de către Trent, unul dintre nepoţii lui Katherine.
Averea megastarului este mărul discordiei. În urmă cu aproape o săptămână, cinci dintre copiii lui Katherine declarau că "Michael Jackson Estate" administrează greşit averea artistului, că testamentul e fals şi că mama lor ar avea probleme de sănătate. Toate aceste acuzaţii au fost ulterior respinse.