Agresorul a fost trimis în judecată pentru că a lovit-o și a tâlhărit-o pe fosta iubită a manelistului. Incidentul s-a petrecut în primăvară, când individul a contactat-o pe Narcisa lui Guță, pe rețelele de socializare, și i-a cerut o întâlnire. După o întrevedere, bărbatul a început să o sune, solicitând să se vadă din nou, dar cum a fost refuzat, a devenit violent. El a început s-o caute pe Narcisa lui Guță cerându-i socoteală pentru refuz.

Pe 29 mai, individul a venit peste ea, acasă, și după ce s-au certat i-a smuls telefonul din mână și i l-a spart. Câteva zile mai târziu a revenit și după ce a intrat în curte, peste ea, a apucat-o de păr și a lovit-o cu pumnul în ochi, trântind-o la pământ. În cădere a mai lovit-o de câteva ori cu pumnii în față și cu piciorul în gură. Narcisa lui Guță a fost internată la spital cu răni, inclusiv o fractură, având nevoie de 23-25 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere.

Din anchetă a rezultat că cei doi au avut o relație amoroasă în urmă cu mai mulți ani, pe care bărbatul ar fi vrut s-o reia în prezent, după ce Narcisa lui Guță a devenit o persoană cunoscută. În fața anchetatorilor, bătăușul a recunoscut că a lovit-o şi că i-a distrus telefonul mobil, dar a subliniat că nu ar fi amenințat-o cu bătaia dinainte.

Victima s-a constituit parte civilă și a cerut despăgubiri în valoare de 5.000 de euro, reprezentând contravaloarea telefonului, a fațetelor dentare care i-au fost sparte şi a operației estetice de refacere a nasului zdrobit. De asemenea, ea a mai cerut alți 12.000 euro, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale și despăgubiri pentru că n-a mai putut participa la emisiunile de televiziune la care era invitată contra cost.