Evenimentul ZileiMondenBătaia costă. Cât cere Narcisa lui Guță pentru pumnii și picioarele încasate

Bătaia costă. Cât cere Narcisa lui Guță pentru pumnii și picioarele încasate

Bătaia costă. Cât cere Narcisa lui Guță pentru pumnii și picioarele încasate
Un focșănean va trebui să-I plătească în jur de 17.000 de euro fostei iubite a manelistului Nicolae Guță, cunoscută și drept Narcisa lui Guță sau Beyonce de România, ca despăgubiri pentru bătaia pe care i-a tras-o.

Agresorul a fost trimis în judecată pentru că a lovit-o și a tâlhărit-o pe fosta iubită a manelistului. Incidentul s-a petrecut în primăvară, când individul a contactat-o pe Narcisa lui Guță, pe rețelele de socializare, și i-a cerut o întâlnire. După o întrevedere, bărbatul a început să o sune, solicitând să se vadă din nou, dar cum a fost refuzat, a devenit violent. El a început s-o caute pe Narcisa lui Guță cerându-i socoteală pentru refuz.

Pe 29 mai, individul a venit peste ea, acasă, și după ce s-au certat i-a smuls telefonul din mână și i l-a spart. Câteva zile mai târziu a revenit și după ce a intrat în curte, peste ea, a apucat-o de păr și a lovit-o cu pumnul în ochi, trântind-o la pământ. În cădere a mai lovit-o de câteva ori cu pumnii în față și cu piciorul în gură. Narcisa lui Guță a fost internată la spital cu răni, inclusiv o fractură, având nevoie de 23-25 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere.

Din anchetă a rezultat că cei doi au avut o relație amoroasă în urmă cu mai mulți ani, pe care bărbatul ar fi vrut s-o reia în prezent, după ce Narcisa lui Guță a devenit o persoană cunoscută. În fața anchetatorilor, bătăușul a recunoscut că a lovit-o şi că i-a distrus telefonul mobil, dar a subliniat că nu ar fi amenințat-o cu bătaia dinainte.

Victima s-a constituit parte civilă și a cerut despăgubiri în valoare de 5.000 de euro, reprezentând contravaloarea telefonului, a fațetelor dentare care i-au fost sparte şi a operației estetice de refacere a nasului zdrobit. De asemenea, ea a mai cerut alți 12.000 euro, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale și despăgubiri pentru că n-a mai putut participa la emisiunile de televiziune la care era invitată contra cost.


Accesează: