Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopotele de nuntă pentru o îndrăgită artistă. Alesul nu este, însă, Ghiță
Bat clopotele de nuntă pentru o îndrăgită artistă. Alesul nu este, însă, Ghiță

Bat clopotele de nuntă pentru o îndrăgită artistă. Alesul nu este, însă, Ghiță

În urmă cu câțiva ani îl aștepta pe Ghiță, la portiță, cu valiza în mână, iar acum a făcut petrecerea de logodnă cu…Edward.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că s-au logodit chiar în ziua în care cântăreața a împlinit vârsta de 18 ani. Cleopatra nu va uita prea curând aniversarea de la 18 ani, dat fiind că a primit cel mai frumos cadou de la iubitul ei: o cerere în căsătorie.

Inspirat, Edward Sanda a așteptat cel mai bun moment în care să-și ceară iubita în căsătorie și nu a greșit. Cleopatra a acceptat și s-a arătat emoționată de moment. Astfel, fără teamă de a greși, putem spune că petrecerea de majorat a Cleopatrei Stratan s-a transformat într-una de logodnă.

Anunțul logodnei a ajuns, așa cum se întâmplă în zilele noastre pe rețelele de socializare, iar fanii de pe internet nu s-au zgârcit cu felicitările, după cum arată cancan.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează de mai multă vreme un cuplu, unul dintre cele mai îndrăgite din lumea spectacolului, iar acum își vor oficializa relația. Și cu toate că sunt foarte tineri, legătura dintrei pare destul de solidă. De altfel, în urmă cu câtva timp, Cleopatra Stratan a spus că își dorește să fie soția lui Edward și să-și petreacă întreaga viață alături de el.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine”, spunea Cleopatra în urmă cu ceva vreme.

Artista a mărturist că alături de Edward se simte plină de viață, strălucitoare, inspirată și dornică să realizeze lucruri mari în muzică.

„Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a mai povestit ea.